Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 12 – 18 Decembrie 2015


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 12 – 18 Decembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 12 – 18 Decembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In ziua de 12 decembrie, pana la ora 9 dimineata, continua sa se manifeste influxurile tranzitului Lunii prin semnul lor zodiacal, unde, cu numai cateva ore inainte, ea a format, alaturi de Soare, faza de Luna Noua, dandu-le nativilor numeroase mesaje legate de o deschidere existentiala, de un nou inceput, mai ales in plan relational, partenerial, conjugal, contractual sau chiar procesual/juridic.

In acest rastimp, ei pot ajunge la o concluzie logica ce le poate motiva o serie de comportamente, reactii si decizii. In restul zilei de 12 si apoi pe 13 si 14 decembrie (pana la ora 15), Gemenii se vor crampona de bani. Cel mai adesea este vorba de o solutie de moment, provocata de o jena financiara ce trebuie rezolvata.

Intre 14 decembrie dupa-amiaza si 16 decembrie seara (ora 20), Gemenii gandesc liber, se simt in largul lor, au clipe de inspiratie, pot fi sclipitori in societate, imaginativi in plan artistic. Dar pot fi si periculos de seducatori prin artificii si gesturi menite sa impresioneze, sa fure ochii sau inima…

Intre 17 si 18 decembrie, peisajul astral ii face mai responsabili, cel putin in privinta carierei. In aceste doua zile, Soarele lor natal formeaza, cu planetele in tranzit, doua randuri de Patrate Mistice, aspecte greoaie ce ii obliga sa aiba initiative menite sa deblocheze macar unul dintre cele patru sectoare fundamentale ale existentei lor, vizate de context.

Intra in joc criterii cum ar fi datoria, onorabilitatea, succesul, viata de familie. Lucrurile devin mai explicite sau mai evidente pe 18 decembrie cand Soarele face doua randuri de cuadraturi cu Nodurile Lunare, ce le controleaza destinul, moment cand pot constientiza un pericol sau pot identifica un sector in care ei trebuie sa intervina energic.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Gemeni:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...