Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 12-18 August 2017


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 12-18 August 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 12-18 August 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 12 si 13 august, la pranz, dinamica speciala a relatiilor pe care Gemenii le au cu prietenii si cunoscutii apropiati, de care se simt legati prin gusturi si scopuri comune de viata. Uneori, intre acestia se pot ivi disensiuni, alimentate de ambitiile si incapatanarea unora sau altora. Posibile furtuni afective.

Intre 13 august, dupa ora 13:40′ si 15 august, dupa-amiaza, rastimp marcat de mai mult echilibru interior si de posibilitatea de a-si reface forta fizica. Pe 14 august, Mercur va intra in miscare aparent retrograda si va pune in miscare un arsenal de ganduri, idei, solutii, atitudini menite sa le permita sa-si securizeze averea, gospodaria, un beneficiu material ori sa stabileasca o logica intre chestiunile personale si cele oficiale care, in ultimul timp, s-au intersectat, amestecandu-se contraproductiv. Gemenii pot lua, pana pe 5 septembrie, o decizie cu privire la un proiect ce li s-a oferit deja sau care le va fi propus in acest rastimp. Nu se vor grabi sa se implice si vor analiza minutios fiecare aspect al contractului si al implicarii lor. Lipsa de entuziasm resimtita nu inseamna ca proiectul este vicios sau lipsit de importanta ci doar ca nativii vor calcula cu maturitate si aspectele colaterale pe care acceptul lor le-ar genera.

Intre 15 august, dupa ora 17:06′, si 17 august seara, Luna va tranzita semnul Gemenilor si le va fi de un real folos pentru ca va da spiritului lor mai multa libertate, mai multa spontaneitate ori mai multa imaginatie. Intr-o forma fizica buna, ei vor putea sa se detaseze de aspectele morocanoase ale existentei cotidiene, cufundandu-se in activitati placute si utile.

Intre 17 august, dupa ora 19:13′ si 18 august, nativii vor fi obligati sa se ocupe de bani iar principala lor preocupare se va indrepta, in acel rastimp, spre gasirea unei noi solutii de a munci pentru a se redresa financiar. Cheltuieli fortate de imprejurari pe care trebuie sa le “onoreze”; ziua unui prieten, de exemplu.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Gemeni:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...