Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 11-17 noiembrie 2017


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 11-17 noiembrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 11-17 noiembrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 11 noiembrie, nativii pot avea castig de cauza ca rezultat al tariei lor de caracter sau a fortei si priceperii cu care vor expune si vor sustine o cauza. Succes la capatul unei deplasari cu scop precis. Noroc in cazul unui examen (verificare, test, interviu).

Intre 11 noiembrie, dupa ora 18:41′, si inceputul zilei de 14 noiembrie, preocupari casnice, activitati domestice, schimb de opinii, cu una sau mai multe rude, cu privire la administrarea unui bun comun, de familie.

Intre 14 noiembrie, dupa ora 01:26′, si dimineata zilei de 18 noiembrie, provocari afective: Gemeni se vor simti atrasi de o persoana, de placerea aventurii. Posibil efort major facut de catre cei care desfasoara activitati sportive in vederea recuperarii fortelor fizice, afectate de o boala sau de o accidentare, ori in vederea castigarii unui record. Moment al succesului, debut sau afirmare spectaculoasa in cazul celor care desfasoara activitati artistice si/sau interpretative.

Intre 16 noiembrie dupa ora 10:29′, si 17 noiembrie, rastimp dificil pentru sanatate, timp in care se pot petrece, in functie de varsta si starea generala a sanatatii, evenimente care vor crea disfunctii organice (epuizare fizica si psihica, raceli, gripe, viroze, infectii, tulburari hormonale). In registrul muncii, Gemenii vor trai ingrijorari, spaime, nemultumiri sau revolte inabusite, generate de relatiile dificile dintre ei si colegii sau sefii lor, ori pe fondul evenimentelor care altereaza programul si specificul muncii lor. Guvernatorul Gemenilor, Mercur, va starni pendulari de opinie, neincredere in partenerii de viata, de munca, de afaceri, oscilatie in deciziile pe care vor trebui sa le ia, pierdere de timp prin concentrarea pe o situatie doar aparent complicata; va fi nevoie de mai multa hotarare si echilibru. Dialoguri punctuale pe chestiuni ce privesc o colaborare sau integrarea nativului intr-un proiect mai amplu.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Gemeni:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...