Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 11-17 Martie 2017


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 11-17 Martie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 11-17 Martie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 11 si 13 martie dimineata, contradictii trecatoare care se nasc si dispar in relatiile de familiile si in cele conjugale. Perioada delicata in cazul unor negocieri sau contracte ce ar trebui semnate in aceasta perioada.

Intre 13 martie (dupa ora 07:29′) si 15 martie dupa-amiaza, mare “valvataie” afectiva. Pe barbati, tranzitele acestor zile, ii vor face dornici de schimbare, de experiente sentimentale noi, de vagabondaj afectiv. Alti nativi pot trece prin crize emotionale care le vor tulbura perceptiile. Nimic nu va mai fi inteles corect, totul va fi deformat subiectiv iar reactiile si comportamentul lor vor fi exagerate. O alta cauza a acestei deraieri relationale o pot provoca banii, in toate ipostazele lor: de dat, de primit, de impartit, de castigat, de investit.

Pe 13 martie, Mercur, Guvernatorul Gemenilor, va intra in Berbec, respectiv in casa a XI-a a relatiilor cu prietenii si apropiatii si, impreuna cu Venus retrograda, va crea o pereche subreda care poate strica, repede si fara temei, prietenii, povesti de dragoste, logodne.

Intre 15 martie (dupa ora 17:11′) si 17 martie, va fi nevoie de stapanire de sine la locul de munca pentru ca sunt posibile provocari si situatii complicate in care Gemenii e bine sa nu se amestece sau asupra carora trebuie sa evite sa se pronunte. E vorba de un plan (mai vechi, mai nou!?), croit nu neaparat impotriva lor dar care ii poate transforma in victime daca vor intra in jocul unor persoane nedemne care atata asteapta. Indicat este sa nu lase nimic nerezolvat, sa nu amane, sa nu intarzie sau sa execute defectuos o sarcina de serviciu pentru ca sanctionarea acestor greseli va veni rapid. In planul sanatatii, posibile disfunctii endocrine, fluctuatii hormonale (mai ales ale tiroidei) sau risc de infectii (urinare, genitale); a se evita interventiile stomatologice care impun anestezie, incizii sau care privesc osatura celor doua maxilare.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Gemeni:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...