Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 11-17 Iunie 2016


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 11-17 Iunie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 11-17 Iunie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 11 si 12 iunie, multe, multe preocupa legate de familie, rude, casa, locuinta, patrimoniu dar nu numai. In functie de prioritatile, varsta si realitatile personale, fiecare nativ poate fi incercat in acest rastimp (ca de altfel, in intreaga saptamana viitoare) si pe relatiile cu sotul sau sotia, cu asociatii. In colimator pot intra aspecte de viata publica, functia, rangul, notorietatea sau conflictele cu sau fara conotatii procesuale.

Intre 13 si 15 iunie (pana la ora 15), casa I a acestor nativi, tranzitata de Soare si Venus, se va imbogati, din 13 iunie, cu prezenta binefacatoare si plina de gratie a Guvernatorului lor, Mercur, care va ramane in acest sector zodiacal pana pe 30 iunie a.c. Va incepe, astfel, o perioada in care Gemenii vor fi intr-o forma fizica, psihica si mentala buna. Dar, spre 20 iunie, situatia se va complica pe directiile enumerate mai sus, aducand noi ipostaze, de a caror iminenta, nativii trebuie sa tina cont. Fiecare va trai aceasta perioada in conformitate cu varsta: cei mici se vor confrunta cu probleme mici, maturii cu probleme majore. De retinut si ca, toate tipurile de relatii evolueaza fragil, ca mersul “pe sarma”, periclitand demersurile in doi, in trei sau intr-un grup. Gemenii, mai ales cei tineri, vor manifesta tendinte “evazioniste”, eschivandu-se de la responsabilitati, dand dovada de dezinteres fata de orice alta activitate care nu le aduce satisfactii imediate si nu se incadreaza la capitolul distractie. Tranzitele le vor da celor care sunt actori, interpreti, cantareti inspiratie si intuitie artistica.

Intre 15 iunie dupa-amiaza si 17 iunie, se contureaza motive de suparare in legatura cu locul de munca sau cu felul in care castiga banii din activitatile retribuite. Sefii pot fi sabotati de subalterni, subalternii pot fi sicanati de sefi; nativii pot fi scosi tap ispasitor sau acuzati pe nedrept. Pentru ca se amplifica riscul unor infectii (mai ales dentare, urinare sau genitale), sunt de evitat si, evident, de amanat, interventiile chirurgicale, mai ales pe organele indicate.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Gemeni:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...