Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 11-17 Februarie 2017


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 11-17 Februarie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 11-17 Februarie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 11 si 12 februarie dimineata, se contureaza probleme majore de comunicare. Tot ce tine de aceasta casa (invatare, sustinere a unor examene, asimilarea unor informatii, capacitatea de exprimare libera, declaratiile, dialogul precum si deplasarile scurte) va fi supus stresului provocat de Luna Plina in Leu si de eclipsa care va controla axa caselor III – IX precum si de opozitia pe care Luna o va face guvernatorului lor, Mercur, aflat in tranzit prin Varsator, si care va tulbura apele constiintei de sine. Este un motiv astrologic intemeiat pentru a-i sfatui pe cei nascuti in Gemeni ca, in acest rastimp, sa nu se lanseze public in teorii si declaratii, sa nu ceara si sa nu dea explicatii, sa amane verificarea cunostintelor si competentelor (mai ales in ipostaza de auditie, vizionare), sa evite drumurile cu avionul si masina si deplasarile ce impun folosirea unor instalatii si utilaje (ATV, telescaun, telecabina, telegondola, avion, elicopter), practicarea sporturilor periculoase (bob), cu grad mare de risc sau care au legatura cu notiunea de “inaltime” (escaladari, bungee jumping, parasutism, sarituri cu schiurile, sarituri de la trambulina, acrobatii).

Intre 12 februarie (dupa ora 03:51′) si 14 februarie seara, discrete confuzii sau atitudini eronate in legatura cu familia, partenerii si activitatea profesionala.

In zorii zilei de 14 februarie, Luna Neagra va intra in zodia Sagetatorului, respectiv in casa a VII-a, de unde va exercita o influenta negativa asupra relatiilor parteneriale, a litigiilor, a proceselor si a relatiilor cu legea.

Intre 14 februarie (dupa ora 22:42′) si 16 februarie dimineata, putini Gemeni vor scapa de furtunile sentimentale si de stridentele afective care ii vor impinge sa faca greseli si sa nu inteleaga ce se intampla cu ei sau cu sufletul celor dragi.

Intre 16 februarie (dupa ora 08:41′) si 17 februarie, posibile sicane si incurcaturi la locul de munca.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Gemeni:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...