Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 11 – 17 Aprilie 2015


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 11 – 17 Aprilie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 11 – 17 Aprilie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Chiar din 11 aprilie, Gemenii au de partea lor influxurile Micului Benefic, care intra in semul lor zodiacal.

Venus ii va proteja, ii va ajuta, le va deschide porti de evolutie personala, ii va transforma in niste persoane optimiste, simpatice, vesele. In schimb, Mercur, guvernatorul lor, va intra pe 15 aprilie in casa a XII-a locuita de Taur, si de acolo, alaturi de Marte, le va crea oportunitati speciale: posibilitatea de a-si stabiliza o opinie, de a se limpezi in vederea adoptarii unei atitudini pe baza unor informatii subtile sau venite pe cai tainuite, doar de ei stiute.

Stabilitatea psihica si stabilizarea insasi a unor procese fiziologice sunt demne de tot interesul pentru ca, intr-un fel sau altul, aici poate fi vorba de insanatosire, calmare sau consolidare interioara. Procesul va dura pana la jumatatea lunii mai a.c.

Zilele de 13 si 14 aprilie par a fi binecuvantate astrologic, de niste tranzite si de niste aspecte care le pot da o atitudine utila secventei de viata pe care trebuie sa o rezolve, le dau intuitie, inteligenta speculativa, adaptabilitate si viziune inalta. Zilele de 15 si16 aprilie le induce o nevoie speciala de a fi rafinati, superiori sau de a ramane deasupra provocarilor cotidiene.

Pe o alta directie de viata, in perioada 17-18 aprilie se pot contura o serie de dizarmonii in relatiile bazate pe interese si scopuri comune, poate chiar de o oarecare apropiere intelectuala. Aici pot aparea fisuri in unitatea de gandire si/sau actiune, manifestari egoiste, certuri, interese divergente, orgolii, reactii (aparent) inexplicabile. Pe acest fundal, se explica deciziile de care vorbeam mai inainte, luate de cate un nativ in interes personal.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Gemeni:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...