Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 10-16 Septembrie 2016


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 10-16 Septembrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 10-16 Septembrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In prima parte a zilei de 10 septembrie (pana la ora 16), pot continua disputele aprinse cu partenerii de afaceri, cu colegii implicati intr-un proiect sau cu sotul ori sotia. Situatia, indiferent care ar fi ea, nu se indreapta spre rezolvare ci doar se incarca cu argumente de-o parte si de alta, care vor fi reluate, in aceasta toamna, de mai multe ori.

Intre dupa-amiaza zilei de 10 septembrie si 12 septembrie, relatiile cu familia vor fi stingherite de probleme materiale, de interesele sau ambitiile personale. In acel moment, discutiile vor fi inutile ba, mai mult, ele ii pot determina pe nativi sa se razgandeasca intr-o privinta.

Pe 13, 14 si in dimineata zilei de 15 septembrie (pana la ora 05:23′), Gemenii pot da dovada de imaginatie si fantezie sau pot dezvalui o latura “stralucitoare” a mintii lor, in stare sa vada cu luciditate adevarul sau solutia pe care altii nu-o intuiesc. Va fi o perioada buna pentru toti cei care scriu, vorbesc in public, se exprima convingator intr-un context juridic, politic, social sau religios ori profesoral. Latura placerilor va fi intens sustinuta astral, dovedindu-se o adevarata provocare.

Intre 15 si 16 septembrie, Luna Plina va viza cariera si problemele personale legate de locuinta, avere, gospodarie. Pentru unii, in acele zile, se pot amesteca, deranjant si greu de tinut sub control, relatiile de familie cu cele conjugale, interesele materiale si stabilitatea caminului cu demersurile in justitie. Dar, chiar si fara implicarea institutiilor de resort, vor redeveni actuale probleme mai vechi, reconfigurate in lumina unor noutati legislative, care ii vor obliga pe Gemeni sa ia deciziile necesare in functie de schimbarile de ultim moment. Cei tineri, se pot supara pe perechea lor trupeasca sau sufleteasca, se pot certa, se pot desparti sau se pot purta fara tact si eleganta.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Gemeni:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...