Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 10 – 16 Octombrie 2015


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 10 – 16 Octombrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 10 – 16 Octombrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Complicata se dovedeste, cel putin pe “hartie”, predispozitia astrala a saptamanii viitoare pentru acesti nativi, care se vad obligati sa fie prezenti in viata rudelor in varsta. Din pacate, nu se pot extrage din acest vartej si nu pot delega probleme lor, pentru ca intervin chestiuni oficiale, acte si multa alergatura pe care trebuie sa le faca ei insisi pentru a aduce la zi si a pune la punct tot felul de situatii de ordin patrimonial ale rudelor si implicit ale lor ca o consecinta directa.

Perioada asociata cu enervari, dispute, discutii in contradictoriu pe 16/17 octombrie. Pe aceasta casa se va instala, din 10 octombrie, Sensul Vietii care va aduce, timp de 18 luni de acum-incolo, un accent special in existenta acestor nativi.

Dar, tot din aceasta zi, va incepe sa opereze si Nodul Sud al Lunii (Pedeapsa in Viata, care le pune cariera si afirmarea socio-profesionala, intr-o ecuatia dificila, ce-i va solicita din plin, pe aceiasi perioada de timp. Intre 11 octombrie dupa-amiaza si 13 octombrie, sentimentele lor sunt scuturate ca frunzele unui copac in furtuna. In acest rastimp, Luna Noua ii va pune in fata unui inceput de relatie sau de atitudine schimbata afectiv fata de cineva.

Aceasta cotitura contine un sambure de conflict care isi va arata fata intre 16/17 octombrie. O cearta, o dezamagire, o descoperire care provoaca amaraciune poate, prin ea insasi, sa reprezinte motivul schimbarii de atitudine de care vorbeam.

Intre 14 si 16 octombrie dimineata, nativii sunt predispusi la raceli, guturai, infectii dentare si/sau urinare, viroze sau complicatii ale unor rani mici. Dupa-amiaza zilei de 16 octombrie pune bazele unor chestiuni ce-si vor gasi dezvoltarea pe 17 si 18 octombrie, in privinta unor procese, anchete, depozitii, aparari, explicatii, furnizarea unor acte doveditoare sau in privinta semnarii unor documente ce presupun un contract si un parteneriat.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Gemeni:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...