Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 10-16 Martie 2018


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 10-16 Martie 2018. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 10-16 Martie 2018. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In dimineata zilei de 10 martie, nervosi sau scoti din sarite, Gemenii vor avea chef de cearta si vor exagera situatiile nesemnificative, facand mare caz de un gest sau de afirmatia unui partener. Daca, in plan familial, aceste stari pot fi depasite cu usurinta, in relatiile oficiale sau de afaceri, ele vor fi mai greu tolerate de cei vizati.

Pe 10 martie, Jupiter va intra in miscare aparent retrograda, postura astrala in care va ramane pana la jumatatea lunii iulie a.c. Contextul nu va fi satisfacator pentru munca, raporturi interumane si salarizare. Se pot naste situatii ambigui, greu de redresat, animozitati greu de explicat, antipatii intre colegi. Din punctul de vedere al sanatatii, Marele Benefic va fi restrans drastic in capacitatea lui protectiva. Vor fi puse la incercare organele si starile fiziologice legate de aparatul urinar si genital, in principal si, secundar, sistemul endocrin si cel imunitar, tot el fiind responsabil poate si de nevoia de a se repeta o interventie chirurgicala care nu a fost corect efectuata initial sau care s-a complicat cu infectii.

Intre 10 martie, dupa ora 11:52′, si 13 martie, la miezul noptii, Gemenii vor avea impresia ca pot pierde un bun sau echilibrul material din cauza unor situatii neprevazute. Isi vor face strategii de moment care nu vor putea fi puse in practica pentru ca o serie de constrangeri reale le vor impune alte solutii, adecvate contextului in care traiesc.

Intre 13 martie, dupa ora 00:45′, si dimineata zilei de 15 martie, va fi nevoie de prudenta si masura pentru ca Gemenii sa nu puna in practica ideile extravagante care le trec prin minte.

Intre 15 martie, dupa ora 12:12′, si 16 martie, unii ar putea avea succes, bucurandu-se de aplauze, felicitari, admiratie, consideratie, pretuire sau incredere pentru valoarea lor personala sau pentru importanta muncii depuse. Intalniri cu prietenii, dialoguri aprinse, controverse.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Gemeni:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...