Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 10-16 iunie 2017


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 10-16 iunie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 10-16 iunie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In prima parte a zilei de 10 iunie, se vor manifesta reflexele astrale ale Lunii Pline in Sagetator, care a avut loc in ajun, si care a creat o relatie speciala intre casele I – VII prin opozitiile alcatuite, printre altele, de doi malefici. Relatiile parteneriale pot evolua pe muchie de cutit; in acest sens, ziua de 16 iunie trebuie privita cu multa atentie. In mod normal, intr-un astfel de context, sunt de evitat discutiile si angajamentele importante. Prudenta la afirmatiile si declaratiile facute in instanta sau in fata unor reprezentanti ai legii.

Intre 10 iunie, dupa ora 14:37′, si inceputul zilei de 13 iunie, nativii vor fi obligati de imprejurari sa faca economii si sa se abtina de la unele cheltuieli, chiar daca ele vor fi necesare.

In dupa-amiaza zilei de 10 iunie, Jupiter va reveni la mersul direct si, in acest fel, isi va putea manifesta, pana la toamna, latura pozitiva de mare protector si benefic,in ipostaze care tin de casa a V-a astfel ca, Gemenii vor fi avantajati in planul relatiilor sentimentale, care se pot destinde, al bucuriilor, al placerilor trecatoare, in planul exprimarii daca sunt scriitori si ziaristi sau interpreti de teatru si film, in principal si, secundar, cantareti. Parintii vor avea posibilitatea sa-si puna in aplicare proiectele de crestere si educare a copiilor lor cu tact, intuitie si subtilitate, fara sa recurga la constrangeri.

Intre 13 iunie, dupa ora 02:45′ si prima parte a zilei de 15 iunie,forma buna mentala. Gemenii vor fi mai indrazneti. Ideile vor veni cu usurinta, dar, o triere a lor, va fi necesara.

Intre 15 iunie, dupa ora 13:18′ si 16 iunie, sentimente rascolite de situatiile pe care le traiesc, de afirmatiile care se fac la adresa lor si care ii vor contraria. Starea generala a nativilor va fi una destul de agitata pentru ca vor fi hartuiti de problemele marunte de viata.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Gemeni:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...