Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 10-16 Ianuarie 2015


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 10-16 Ianuarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 10 – 16 ianurie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Incepand cu 12 ianuarie, ceea se da peste cap si se dezorganizeaza este, in cazul celor ce s-au nascut sub semnul Racului, legat de convingerile personale, de constiinta, de sentimentul datoriei, de atasamentele ideologice sau de legaturile ce privesc sufletul si spiritul. Totul parca intra in greva.

Nimic nu mai functioneaza ca lumea si toate motivatiile sau determinarile superioare par a nu mai fi justificate de o lume a valorilor superioare ce s-a prabusit. ” In cine si de ce as mai crede?”, pare a fi, pentru niste saptamani, replica ce rasare la fiecare initiativa. Ei cauta logica ascunsa a lucrurilor, justa lor necesitate dar, la fiecare analiza, situatia se complica prin tot felul de concluzii dezamagitoare.

Pe acest fond sufletesc dar si mental, lipsit de entuziasm, de determinare si de speranta, nu se iau decizii esentiale. Implicarile majore in toiul unei activitati, interventiile energice nu sunt bine-venite si nici macar utile.

Intelept ar fi sa va luati o vacanta. Nu mai faceti nimic, nu mai ziceti nimic, nu va oferiti cand vi se cere implicarea, cantariti, amanati raspunsul, dati-va un pas inapoi (ca sa vedeti mai bine). Asteptati. La un moment dat, apele se vor desparti si veti percepe mai bine acest mesaj astral, care, pentru moment, vi se pare incalcit si ambiguu. Nu vorbiti, nu faceti declaratii. Aliantele si parteneriatele sed pe niste baze foarte subrede. resemnati-va: oricate eforturi ati face intr-o directie si ceva-ceva s-ar croi, demersul nu va rezista mai mult de doua, trei saptamani.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Gemeni:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...