Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 10-16 Decembrie 2016


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 10-16 Decembrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 10-16 Decembrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In prima parte a zilei de 10 decembrie (pana la ora 14:41′), se vor manifesta, in continuarea ultimelor doua zile, tensiunile intre nativi si persoanele de care sunt legati afectivi. Uneori, acestea pot apare (daca nu s-au conturat pana acum) din senin, lasand impresia de capriciu, de subiectivism. Alteori, motivul nerostit pot fi banii, subiect asupra caruia Gemenii au o viziune de natura sa-i nemultumeasca pe prieteni, cunoscuti ori chiar copii.

Intre 10 decembrie dupa-amiaza si 12 decembrie (pana la ora 14:42′), stare generala proasta, nemotivata de un eveniment anume. Organismul nativilor va trece printr-o perioada in care va retine apa, toxinele, se ingrasa, respinge unele medicamente sau alimente.

Intre 12 decembrie dupa-amiaza si 14 decembrie (pana la ora 14:09′), perioada mai buna in care spiritul independent al Gemenilor se poate desfasura nestingherit. Acestia vor trai momente de entuziasm, de bucurie sau de satisfactie daca desfasoara activitati libere de orice constrangere, practicate din placere, din vocatie sau ca forma de compensare a stresului de peste zi.

Vor fi favorizati cei care lucreaza in domeniul presei si al spectacolelor, scriitorii profesorii si avocati. In campul cunoasterii, Gemenii pot trece prin imprejurari de viata care sa le permita accesul la informatii speciale, de exceptie ori de mare valoare in pregatirea lor profesionala. O explicatie ar fi si Luna Plina din Gemeni, care poate deschide portile cunoasterii.

Intre 14 decembrie dupa-amiaza si 16 decembrie, la pranz, Gemenii vor face calcule banesti. Aceiasi Luna Plina din 14 decembrie poate genera o scurta criza relationala. In ultima parte a zilei de 16 decembrie (dupa ora 15:15′), vor fi posibile discutii in contradictoriu, la locul de munca, care vor avea ca punct de plecare o chestiune de principiu, o viziune moderna, o noutate sau o schimbare ce intampina rezistenta si opozitie in aplicare ei.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Gemeni:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...