Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 1-7 Iulie 2017


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 1-7 Iulie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 1-7 Iulie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 1 si 2 iulie dupa-amiaza, perioada lejera sufleteste, destinsa. Gemenii vor fi in cautare de relaxare, odihna, impacare cu sine, cu copiii, cu cei dragi ori se vor dedica activitatilor care le fac placere si le dau satisfactii compensatorii.

Intre 2 iulie, dupa ora 19, si 5 iulie dimineața, universul personal va fi conditionat de starile de spirit pe care le vor trai la locul de munca pe fondul dialogurilor, schimburilor de cuvinte ori disputelor care se vor naste intre ei si colegii sau superiorii lor.

La inceputul zilei de 5 iulie, Venus va intra in zodia Gemenilor si le va aduce noroc, ipostaze mai bune, atat in planul sanatatii cat si in cel al administrarii inteligente a propriei lor persoane. Ocazii fericite pe care Gemeni le vor “prinde din zbor” si le vor fructifica.

Intre 5 iulie, dupa ora 08, si 7 iulie seara, perioada in care se vor amesteca cele placute cu cele neplacute, cele care se vor rezolva lesne si cele care se vor derula anevoios ori conflictual. Gemenii nu vor avea rabdarea necesara sa asculte ori sa verifice argumentele si informatiile pe baza carora actioneaza, context riscant pentru toti cei care participa la negocieri si au lacune si inexactitati in bagajul de cunostinte referitoare la acel subiect, pentru cei plictisiti de o cauza pe care o vor rezolvata cat mai repede, in indiferent ce conditii, mai ales ca, din 6 iulie, Mercur va intra in zodia Leului, respectiv in casa a III-a a comunicarii, si va instaura o perioada in care nativii vor avea tendinta sa-si impuna punctul de vedere cu orice pret, sa priveasca oamenii si lucrurile “de sus”, sa nu tina cont de sfaturi.

Pe 7 iulie, dupa ora 20:45′, contextul astral se va concretizapentru unii, in ipoteza lipsurilor si nevoii de a renunta la cheltuieli iar altora le va genera probleme serioase, de natura sa-i ingrijoreze (pierderea unor bunuri pe fondul neregulilor sau abuzurilor din ultimele saptamani).

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Gemeni:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...