Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 1-7 Aprilie 2017


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 1-7 Aprilie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 1-7 Aprilie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 1 aprilie (dupa ora 07:20′) si 2 aprilie seara, rastimp placut, in care nativii vor deveni simpatici, veseli, destinsi, optimisti si detasati de factorii de stres. Care ii “incoltesc” dinspre celelalte trei case ale Crucii Mobile din care face parte si zodia Gemenilor.

Intre 2 aprilie (dupa ora 21:27′) si noaptea de 4 aprilie, tendinta de a analiza si revizui toate cheltuielile (mai ales cele mici) in vederea realizarii unei economii. Uneori, din aceasta cauza, intre Gemeni si copiii lor, pot aparea tensiuni, pentru ca, din postura de parinti, vor interveni cu privire la felul in care acestia isi cheltuie banii sau pretind sa li se faca cumparaturi ori sa li se finanteze capriciile.

Intre 5 aprilie (dupa ora 00:14′) si 7 aprilie dimineata, moment de autoritate mai ales pentru cei care se exprima in public sau intr-un cadru oficial, organizat, in care se iau decizii, se sustin proiectele si se argumenteaza puncte de vedere cu privire la o strategie. Vor fi avantajati toti cei care desfasoara activitati pedagogice, publicistice sau in legatura cu politica, armata, institutiile bazate pe ierarhie; unii Gemeni pot deveni lideri de opinie.

Din 7 aprilie (dupa ora 07:20′), va incepe o perioada de concentrare pe chestiunile litigioase care privesc o casa, un contract, o relatie de familie deteriorata. Pe un alt segment de viata, cel al relatiilor cu prietenii si cunoscutii se observa adevarate inclestari astrale care se pot manifesta printr-o schimbare brusca de statut a relatiei sau doar a unuia dintre cei implicati intr-o relatie de amicitie. Dialogul se poate intrerupte pe fondul unor evenimente care dezvaluie un aspect greu de acceptat sau iertat. Nota generala este de bruschete, de radicalism si de exagerare si a unora si a celorlalti; chiar daca au dreptate, vor face prea mult caz.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Gemeni:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...