Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 09 – 15 Ianuarie 2016


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 09 – 15 Ianuarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 09 – 15 Ianuarie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 9 si 10 ianuarie, pentru unele persoane nascute in aceasta zodie, se pot contura zorii unor probleme de natura baneasca, materiala in general, legata de transferul unor bunuri sau intrarea in posesia unor mosteniri si drepturi din partaje si sulte, in particular.

Luna Noua din 10 ianuarie indica dar si pune premizele unor probleme majore in legatura cu specificul acestei case a VIII-a. Intre 11 si 12 ianuarie, spiritul lor se invioreaza. Sunt mai veseli, mai senini, mai dispusi sa dialogheze, sa cunoasca, sa invete din lecturi sau din experienta altora.

Pe 13 si 14 ianuarie se pot contura mai multe directii, in functie de Ascendentul personal si de marcajele impuse de anul in care s-au nascut. Astfel, unii pot avea succes, se pot imbaia in vibratiile placute ale laudelor, amabilitatii sau micilor sanse profesionale.

Alteori, ei insisi se simt inaripati si purtati numai de ganduri si intentii bune, frumoase, generoase cu privire la locul si rolul lor in societate. Altii, pot sa fie trasi in jos de probleme care vin dinspre rudele de sange (parinti, buni, persoane in varsta). Uneori, in aceasta ultima ipoteza, dificultatile pot tine de nume, renume, faptele acelora, alteori poate tine de mostenire, una cu “bucluc”, de patrimoniu, de opozitii si neputinte de a administra ceva ce li se cuvine sau al caror drept le este contestat. Perioada cand se pun bazele viitoarelor litigii.

Pe 15 ianuarie unii apar celor din jur intr-o postura de fronda. Unii Gemeni pot fi, intre 15/16 ianuarie, enervati de un detaliu din viata lor sentimentala. Nota generala este presimtire, de intuitie ori macar de banuiala.

Relatiile cu copiii sunt mai delicate in acest rastimp, ridicand probleme de autoritate, comunicare, intelegere de ambele parti. Pentru intreaga perioada, lectia Saturniana, in sine, indica nevoia de rabdare, prudenta si entuziasm cenzurat.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Gemeni:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...