Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 08-14 Octombrie 2016


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 08-14 Octombrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 08-14 Octombrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 8 si 10 octombrie (pana la ora 09:32), se vor afirma mai multe tendinte care se vor actiona fiecare in parte sau, in anumite cazuri, concomitent: nevoia de a fi deveni chibzuiti baneste mai ales cu cheltuielile de tipul investitiilor pe care intentionau sa le faca, o “pauza” in alimentarea contului cu banii necesari, blocarea unor acte care, daca si-ar fi urmat drumul normal, le-ar fi asigurat venitul necesar, complicarea unui demers oficial greu de rezolvat (succesiune, testament, donatie, finantare, sponsorizare, etc.), restrictii care vin din partea unui membru de familie.

Intre dimineata zilei de 10 octombrie si 12 octombrie (pana la ora 15:43), clipe de inspiratie si fantezie, placerea de a se indrepta spre activitati care, dincolo de latura relaxanta, le vor permite sa se cultive, sa-si formeze gustul, sa-si largeasca universul de cunoastere, sa-si imbogateasca universul profesional (lecturi, studiu individual, participarea la simpozioane, cursuri de formare si pregatire, etc.).

Din a doua parte a zilei de 12 octombrie pana pe 14 octombrie (ora 18:09), dorinta intens resimtita de a face o impresie frumoasa in public, de a impresiona sau emotiona atunci cand vorbesc sau desfasoara o activitate (inclusiv artistica) in fata unui auditoriu.

Din dupa-amiaza zilei de 14 octombrie, precum si in urmatoarele doua zile, desi ei sunt, in general, persoane abile si diplomate, Gemenii se vor afirma intr-un chip categoric fata de unele persoane cunoscute carora nu le vor mai tolera derapajele de limbaj, de gandire sau de comportament. Aceiasi tendinta radicala se va putea observa si in relatiile sentimentale, unde nativii vor incerca sa introduca ordinea ori sa se faca respectati si ascultati. Pe fond, dorinta lor este de revenire la normal, dar felul in care o vor proceda va avea o dimensiune radicala.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Gemeni:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...