Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 08 – 14 August 2015


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 08 – 14 August. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 08 – 14 August. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Marte va intra pe 9 august in casa a III-a a cerului lor astral si, de acolo, timp de sase saptamani, le va oferi un sprijin intens in toate ipostazele de viata curenta care presupun dialog, exprimare orala, mobilizare in fata unor examene si verificari a cunostintelor.

Planeta le va conferi mai multa siguranta de sine (atentie, pe cei mai slabi, acest impuls ii va impinge spre iesiri orgolioase sau lipsite de modestie ori masura), capacitate de a rezista la efort. Totusi, perioada 13-14 august, asociata cu faza de Luna Noua, e oarecum subreda: tranzitele pot atrage situatiile noi, pot genera evenimentele bruste dar vor suprasolicita persoana nativului pana la epuizare.

Din 11 august, Jupiter ii face pe unii, dupa caz, “baieti sau fete de casa”. Preocuparile pentru modul de a locui (confort, investitii sau castiguri), grija pentru parinti etc. vor fi tot mai prezente in campul lor de viata dar, in ansamblu, dinamica astrala a acestui tranzit nou al lui Jupiter, este una legata de normalitate, avantaj, beneficiu, ordine.

Ziua de 8 august ii indeamna pe nativi sa se odihneasca, sa gaseasca o clipa de tihna pentru ei, continuata cu un interes sporit pentru afirmare si dezvoltare personala (9 si 10 august), pentru a pastra sau recupera niste bani (11 si 12 august). Intre 13 si 14 august pot face mici excursii, calatorii scurte, prospectiuni sau pot primi informatii utile si corecte de la persoane cu autoritate intr-un domeniu.

Intre 8 si 11 august se pot naste dispute la locul de munca nascute din vanitate sau ca o consecinta a descoperiri unor manevre menite sa-i lezeze profesional, social sau financiar. Gemenii se vor “inflama”, se vor revolta, vor face gesturi spectaculoase, in dorinta de a se disculpa sau invers, de a-i demasca pe vinovati.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Gemeni:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...