Horoscop urania

 2019 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2019, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 07-13 Mai 2016


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 07-13 Mai 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 07-13 Mai 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 7 mai, pana la ora 18:30, este un bun prilej pentru ca nativii sa se concentreze pe starea de spirit sau pe conditia lor fizica. Guvernatorul lor, Mercur, aflat in continuare, in miscare aparent retrograda, nu reprezinta un factor de progres pentru ei, dimpotriva, planeta accentueaza o serie de reticente si incertitudini pe fondul mecanismelor interioare de procesare a faptelor si evenimentelor.

Intre 7 mai, dupa-amiaza, si 9 mai, starea fizica si psihica a Gemenilor va fi buna, ei aparand celor din jur intr-o ipostaza favorabila, de persoane care plac, conving si stralucesc chiar daca se confrunta cu destule aspecte de viata de familie, parteneriala sau profesionala nemultumitoare. Cum, cele mai multe dintre ele nu sunt ipostaze noi, se poate vorbi de continuarea preocuparilor de a le rezolva sau depasi. Astfel, cea mai conflictuala casa va ramane cea a relatiilor parteneriale, iar cea spre care se indreapta dorinta lor de a pune ordine si de a introduce normalitatea, adica casa a X-a este locul deziluziilor sociale si profesionale si al constatarilor care le surpa increderea in viitor. In nici unul dintre aceste sectoare nu este bine sa se forteze nota. Indicat ar fi sa se observe si sa analizeze directia pe care o contureaza acest moment pentru destinul lor. Dificultati in a stabili sau finaliza conditiile de desfasurare ale oricarui tip de parteneriat sau de iesire din acest context, mai ales daca aici opereaza litigii si procese.

Intre 10 si 11 mai, Gemenii vor fi interesati de felul in care ar putea economisi banii.

Intre 12 si 13 mai, poate interveni o stare speciala tradusa prin dorinta de a se reabilita, de a se afirma, daca sunt tineri sau de a-si demonstra valoarea personala, daca sunt maturi, pe fondul unor situatii de viata, de data recenta, cand nu au fost la inaltimea exigentelor iar acum vor sa stearga acea impresie ori sa-si ia revansa. Momente de orgoliu, vanitate si de ambitie.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Gemeni:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...