Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 07 – 13 Februarie 2015


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 07 – 13 Februarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 07 – 13 Februarie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Numeroasele planete care tranziteaza casele ce alcatuiesc Crucea Mobila sunt de natura sa le faca Gemenilor viata complicata, deloc linistita. Pe imagine si functie opereaza, in continuare, in beneficiul lor, planetele din Pesti.

Pe casa familiei, a patrimoniului sau chiar a locuintei lucrurile sunt mai delicate. In zilele de 13 si 14 februarie, o combinatie cu componenta juridica, o manevra, o tentativa pare sa aiba sorti de izbanda in prima parte a rastimpului amintit, pentru ca, din seara zilei de 13 si apoi pe 14, sa se risipeasca orice urma de speranta.

Relatiile in ansamblu sunt delicate, instabile, fragile si lesne de destabilizat sub impactul unor impulsuri venite din afara care au la baza fapte si evenimente clare, determinante. Poate fi vorba de cuvinte, de “soapte”, de impresii de moment, de o atmosfera generala si de foarte mult subiectivism.

Mercur, guvernatorul Gemenilor, va intra dupa 12 februarie intr-o perioada buna si, timp de o luna, le va fi un aliat extrem de viguros, mai ales in ceea ce priveste exprimarea unor crezuri, intentii, proiecte, convingeri socio-politice. Vor fi avantajati cei care lucreaza in presa, publicitate, arta, inventica, cultura, cinematografie, televiziune.

Intre 8, 9 si 10 februarie confruntarile cu fostii tovarasi de drum, prieteniile sau cunostintele mentinute de scopuri si interese comune trec printr-o criza. Apar asperitati, resentimente, crize bruste de atitudine. Chiar daca nu se destrama acum si din cauza asta, ceea ce se va petrece in aceasta perioada va contribui, in timp, la o deteriorare a acestor relatii.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Gemeni:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...