Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 06 – 12 Februarie 2016


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 06 – 12 Februarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 06 – 12 Februarie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Chestiunile materiale, pentru a caror rezolvare sunt implicate rude, persoane oficiale, institutii ori acte revin periodic, de ceva vreme, in viata celor nascuti in Gemeni. Pe 6 februarie aceste probleme vor fi iar pe val. prin discutii, ganduri, sau prin simpla circulatie a informatiilor care au darul de a modifica in detaliu sau chiar in pe fond, demersurile nativilor intr-o chestiune de avantaj material sau financiar asupra carora insa, atentie!, continua sa planeze riscul unor sicane si opozitii dintre cele mai ciudate dar si dintre cele acerbe, greu de rezolvat.

Unele, in functie de varsta si implicarea nativilor, pot proveni de la copii, persoanele cu care s-au aflat mult timp in relatii afective, prieteni, apropiati, colaboratori. Intre 7, 8 si 9 februarie (pana la ora 11), Gemenii pot fi prinsi in mijlocul unui vartej de stiri, informatii, intrebari adresate lor si raspunsuri pe care trebuie sa le dea dar pentru care nu sunt pregatiti si care ii deranjeaza.

Pentru unii, acest context dificil se poate manifesta la locul de munca, in legatura directa cu serviciul sau grevandu-le statutul profesional. Surprizele pot veni in prejma zilei de 8 februarie si le pot lasa un gust amar. Intre 9 si 11 februarie (pana la ora 12), Gemenii sunt ocupati de cariera lor, de numele lor, de autoritatea sau exercitarea unor prerogative.

Desi momentul nu e limpede si nici simplu de administrat, totusi unele clipe de multumire, de destindere sau de satisfactie profesionala se pot identifica, acestea exercitand un rol benefic asupra starii lor de spirit. Pe 11 si 12 februarie, atentia trebuie indreptata spre autocontrol, retinere si reticenta fata de prietenii au partenerii de ideal, de proiect, de distractie, pentru ca, pe acest sector astral, se pot produce certuri, dispute, de cele mai multe ori inutile, divergente care pot degenera foarte usor in conflicte greu de aplanat. De aceea, e bine sa nu va contraziceti, sa nu puneti pariuri si sa nu va puneti mintea cu persoanele irascibile sau suspicioase de felul lor.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Gemeni:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...