Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 06-12 Decembrie 2014


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 06-12 Decembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 06 Decembrie – 12 Decembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Sunt protagonistii fazei de Luna Plina din 6 decembrie care le va aduce Luna in sectorul lor natal, in opozitie cu Soarele si cu Mercur, pe guvernatorul lor, Luna.

Combinatia in sine nu e negativa, e doar mai “agitata”. Ea poate zbuciuma sau supraincarca cu evenimente casa relatiilor parteneriale a acestor nativi. De aici o forfota de idei si de raspunsuri pe care le primesc sau pe care trebuie sa le dea si de implicari in diferite activitati si evenimentele de la care nu se pot sustrage.

Mai speciala devine acest fir astrala pentru cei care, in zilele de 6-7 decembrie, au procese sau ei insisi fac obiectul unor actiuni de natura juridica. Acesti nativi pot vorbi bine, frumos, in avantajul lor. Riscul provine de la o irepresibila tendinta de a exagera. Cuvintele vor face marile jocuri in acest context, daca vin de la altii, cu intentia vadita de a-i ajuta (avocati, martori).

Un aspect mai putin tensionat, dar in continuarea celor conturate astrologic pe 6 decembrie, se poate (re)trai pe 12 decembrie cand situatia este in mod clar in favoarea lor, dimineata acestei zile putand sa aduca un succes sau depasirea cu bine a unei etape importante intr-un conflict, intr-un proces sau intr-o negociere.

Este bine ca discutiile legate de un contract sa fie aduse in faza de acord final (semnare, parafare, rezolvare a detaliilor) pentru 12 decembrie. Venus intra pe 10 decembrie in casa beneficiilor legate de persoane sau institutii: vor obtine sprijin banesc intr-o proportie redusa fata de cat au nevoie.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Gemeni:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...