Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 05 – 11 Septembrie 2015


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 05 – 11 Septembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 05 – 11 Septembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 5 si 6 septembrie, Gemenii vor fi in forma, vor arata bine, mintea lor va functiona excelent, ei fiind nu doar veseli si simpatici ci si in verva, dand dovada de imaginatie, inspiratie, originalitate, ipostaze care le vor permite sa rezolve repede si bine orice situatie curenta.

Intre 7 si 9 septembrie dimineata, gandurile lor se vor indrepta cu insistenta catre chestiunile banesti. Pentru unii poate fi vorba si de o ingrijorare constanta legata de viitorul institutiei unde lucreaza si in jurul careia circula tot felul de zvonuri alarmante. Din 9 septembrie dimineata pana pe 11 septembrie dupa amiaza (ora 17), ei au posibilitatea sa se remarce prin “barbatie si curaj”, chiar daca este vorba de femei, pentru ca, isi vor asuma, cu totii, o serie de puncte de vedere sau de atitudini pe care vor sti sa le sustina excelent, fiind convingatori, combativi, corecti, principiali si foarte energici in demersurile lor.

Perioada foarte buna pentru toate tipurile de verificari si examinari pe care (desigur, daca s-au pregatit!) le vor trece cu brio. Unii vor face o impresie excelenta care, mai tarziu, peste niste luni sau ani, se va dovedi o excelenta carte de vizita ce ii va credita si recomanda in alte situatii (concursuri, angajari, distribuiri de roluri).

Perioada care se asociaza cu succes in multe directii ale vietii curente in care se vor afirma si emancipa fara efort. Din 11 septembrie dupa-amiaza, activitatea lor va fi temperata, dedicata chestiunilor practice din familie sau din gospodarie. Cei care desfasoara activitati publice, pe 11 si, ulterior, pe 12 septembrie, se vor confrunta cu o problema ce priveste postura lor publica, autoritatea si capacitatea de exercitare a prerogativelor.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Gemeni:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...