Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 05-11 Noiembrie 2016


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 05-11 Noiembrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 05-11 Noiembrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 5 si 6 noiembrie (pana la ora 16), Gemenii isi vor face griji cu privire la bani si bunuri ori la felul in care trebuie sa se raporteze, pe aceasta directie, fata de copii, prieteni sau persoane dragi lor.

Intre 6 noiembrie dupa-amiaza si 8 noiembrie, unele persoane nascute in acest semn zodiacal vor fi strabatute de fiorul ideilor indraznete. Le vor trece prin minte tot felul de idei; nu toate vor merita atentie, nu toate vor fi de neglijat. In aceasta forfota mentala, utilul cu inutilul, realul cu absurdul se vor amesteca, in jocurile imaginatiei, alimentate, din 9 noiembrie, de influxurile planetei Marte care va intra in Varsator.

Intre 9 si 11 noiembrie dimineata, rigorile carierei ii vor obliga se revina cu picioarele pe pamant si sa evite, cu suplete, obstacolele care se vor ivi in calea lor. Persoanele din anturaj ii pot dezamagi iar evolutia relatiilor sociale si profesionale vor capata o turnura confuza, anapoda. Ecoul neregulilor de la locul de munca risca sa-i compromita sau sa le subrezeasca functia.

In restul zilei de 11 noiembrie (dupa ora 4 a.m.), interesele personale vor prima, facandu-i sa ignore buna intelegere cu prietenii. Nota generala a saptamanii priveste sanatatea. Sectoarele vulnerabile vor fi aparatul urinar, genital, endocrin, ORL. O zi critica, in rastimpul studiat, poate fi 11 noiembrie, cand ar trebui evitate excesele medicamentoase, interventiile de mica chirurgie (stomatologie, operatii estetice) sau chiar de mare chirurgie; riscul va proveni, in ambele situatii, de la doza, tipul sau cantitatea de anestezic folosit precum si de la infectiile ce pot insoti respectiva interventie. Mai exista si riscul de intoxicatie cu substante chimice (clor, hipoclorit, soda, agenti chimici de tot felul) pe fondul activitatii curente in gospodarie sau in procesul muncii (tehnologie defectuoasa, avarie, nerespectarea regulilor de protectie a muncii).

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Gemeni:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...