Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 05 – 11 Decembrie 2015


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 05 – 11 Decembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 05 – 11 Decembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Cantecul frivol de acum trei veacuri si mai bine spune ca “Chagrin d amour dure toute la vie”. In cazul Gemenilor, aceste necazuri din dragoste vor dura doar o saptamana. Viata lor va fi, pentru cine va suspina, un sir intreg de amaraciuni si suparari, de certuri si idei strambe care le sfredelesc sufletul.

Mai bine de cei siguri! Dorinta lor cea mare este sa nu se lase prada acestor tulburari si despartiri. Vor dezvolta, pentru asta, o intreaga diplomatie pentru a nu lua in serios ceea ce se intampla in viata lor personala, dar cu greu vor dobandi calmul si indiferenta pe care si le doresc. Poate de aceea ei vor face un caz, disproportionat vor spune unii, de chestiunile de serviciu, de obligatiile care le revin, cat de buni si de solicitati sunt ei, ca sa-si abata ei insisi gandurile de la amaraciunile cu care se lupta.

Intre 7 decembrie dupa-amiaza si 9 decembrie, starea lor de sanatate nu va fi una rea, dar psihicul lor va fi la incercare. Pot deveni chitibusari si refractari la tot ce se intampla in preajma lor. Din 10 decembrie se insenineaza, se ocupa de relatiile sociale, de latura majora a existentei lor.

Luna Noua din 11 decembrie le poate aduce un nou partener de afaceri sau un nou colaborator intr-un proiect in care sunt implicati, pot da o turnura noua unor relatii utile. Mercur va tranzita, din 10 decembrie, casa beneficiilor materiale obtinute cu ajutorul altora si, fiind vorba de Guvernatorul lor, nativii vor deveni, pana pe 2 ianuarie 2016, foarte abili in a identifica o sursa de castig.

Cei care au procese sau sunt implicati in chestiuni oficiale ar trebui sa se astepte la o intorsatura a sortii sau la o schimbare evidenta intr-un domeniu de viata si activitate.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Gemeni:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...