Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 04-10 Noiembrie 2017


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 04-10 Noiembrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 04-10 Noiembrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 4 si 5 noiembrie dimineata, discrete stari proaste fara a fi vorba de o suferinta organica. Gemenii vor trece prin momente de neliniste iar ingrijorarea lor va fi amplificata, pe 4 noiembrie dimineata, de Luna Plina in Taur. Starea lor de spirit modificata ar putea fi provocata de felul in care se desfasoara (sau nu se desfasoara) activitatea profesionala.

Intre 5 noiembrie, dupa ora 12:26′, si 7 noiembrie dimineata, Luna va strabate sectorul personal natal si ii va face mai veseli, mai senini si mai plini de verva, Gemenii reusind sa-i incante pe cei din preajma cu felul lor optimist si detasat de a privi viata.

In seara zilei de 5 noiembrie, la ora 21:19′, Mercur, Guvernatorul Gemenilor, va intra in zodia Sagetatorului, unde va sta pana la inceputul lunii ianuarie 2018, provocand transformari ale relatiilor parteneriale pe baze juridice, reevaluari si repozitionari sau innoiri ale conditiilor contractuale; dialogurile vor fi dinamice, favorabile sau constructive.

Intre 7 noiembrie, dupa ora 12:45′, si 9 noiembrie, la pranz, nevoie de “restrangere” financiara; situatiile speciale, legate de salarizare vor provoca nemultumi, incurcaturi si/sau lipsuri banesti. Pe 7 noiembrie, la ora 13:39′, Venus va intra in zodia Scorpionului, unde ar putea ar putea intensifica atmosfera neplacuta de la locul de munca creata de intrigi, barfe, acutii nedrepte, atacuri nefondate. Sanatatea ar putea fi marcata de raceli, viroze, infectii urinare, tulburari hormonale, stari psihice apasatoare.

Pe 9 noiembrie, Luna Neagra va intra in Capricorn, in casa a VIII-a a bunurilor primite sau mostenite ori a beneficiilor materiale oferite de o persoana ori de o institutie.

Intre 9 noiembrie, dupa ora 14:30′, si 10 noiembrie, moment al micilor orgolii care il pot face pe nativ laudaros, vanitos, pretentios. Dorinta de a se confrunta verbal cu acei cunoscuti care il deranjeaza pe nativ, din dorinta de a-i pune la punct pe aceia.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Gemeni:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...