Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 04-10 Martie 2017


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 04-10 Martie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 04-10 Martie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In prima parte a zilei de 4 martie, dorinta de stabilitate interioara pe fondul fluctuatiilor starii de spirit generate de circumstantele de viata, din ultima vreme, care i-au tulburat.

Intre 4 martie (dupa ora 12:06′) si 6 martie dupa-amiaza, perioada relativ placuta, in care nativii vor face efortul sa se adapteze situatiilor de moment desi se vor confrunta cu mesaje destabilizatoare dinspre casa relatiilor parteneriale si a proceselor ori dinspre casa imaginii publice, a functiei si a autoritatii profesionale. Unii, in ciuda valvei care se va fi creat in jurul lor, pot inregistra un succes, pot fi priviti cu simpatie ori pot “marca un punct” in ceea ce priveste notorietatea.

Intre 6 martie (dupa ora 14:55′) si seara zilei de 8 martie, concluzii deloc placute legate de prezentul sau viitorul apropiat al situatiei lor financiare. Gemenii se vor vedea obligati sa taie drastic multe cheltuieli.

Intre 8 martie (dupa ora 18:46′) si 10 martie, nativii vor simti un impuls interior de afirmare, de impunere a vointei, de spor de autoritate. In varianta proasta, aceasta dorinta va accentua orgoliul si vanitatea.

Din 10 martie, Marte va intra in zodia Taurului si va tranzita casa a XII-a, ceea ce, pe unii, in functie si de harta personala, ii va mobiliza pentru o cauza sau ii va “porni” impotriva cuiva ori a unei situatii pe care o considera in dezavantajul lor si pe care isi propun sa o demonteze. Punctul central al saptamanii viitoare provine de la un Trigon regal pe semne de Foc (respectiv casele III, VII si IX) care indica discordie intre ei si unele cunostinte care nu actioneaza corect si cu care se pot certa. Reactiile bruste, pe fondul enervarii sau al unor capricii de moment, pot afecta o relatie afectiva. Sunt de luat in calcul micile surprize care pot dezvalui marile adevaruri despre cunoscuti, aliante si jocuri lor ascunse; in acest sens, surprizele pot veni si de la partenerul de viata.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Gemeni:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...