Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 04-10 Iunie 2016


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 04-10 Iunie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 04-10 Iunie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 4, 5 si 6 iunie (pana la ora 6 dimineata), nativii acestui semn se vor scalda in apele astrale ale fazei de Luna Noua care se va produce pe semnul lor zodiacal si care le va aduce, nu doar beneficiul unui inceput ci si conjunctia, la grad perfect, a Soarelui si a Lunii cu Venus, conjunctie care se va mentine activa intreaga saptamana, fireste, la grade diferite, dandu-le numeroase posibilitati de valorificare a unor calitati sau de speculare a unor oportunitati. In principal, Gemenii se vor simti bine, vor fi mandri de ceea ce sunt sau de ceea ce pot realiza, for fi veseli, vor ignora dificultati care se mentin in viata lor, bucurandu-se de acest moment frumos din traseul lor prin absorbirea tuturor influentelor pozitive care vin de la Soarele ce le tranziteaza zodia sau de la Micul Benefic care lucreaza in avantajul lor.

Intre 6, 7 si prima parte a zilei de 8 iunie (pana la ora 9), unii ar putea fi obligati sa revina cu picioarele pe pamant si sa se ocupe de taxe, chitante, plati sau onorarea unor obligatii si/sau intarzieri legate de munca.

Intre 8, 9 si 10 iunie (pana la ora 16), Gemenii se pot afirma in public, pot trece cu destula usurinta probe si examene. Unii, mai orgoliosi, vor dori sa epateze comisia sau juriul si de aceea vor depune toate eforturile sa se remarce, sa se impuna, sa faca valva in jurul lor. Perioada in care pot avea un avantaj asupra rivalilor sau competitorilor ori asupra partenerilor intr-o negociere; de asemeni, ei vor exercita o tendinta dominatoare asupra prietenilor.

Incepand cu 10 iunie, dupa ora 16, se vor coagula o serie de conflicte sau neconcordante pe mai multe planuri, cu grade diferite de impact asupra vietii lor de fiecare zi. Unele pot privi familia, altele averea, unele casatoria sau relatiile contractuale. Cele mai complicate situatii se pot ivi pe sectoarele care patroneaza cariera, procesele si miza personala de viata. Intreaga saptamana trebuie privita cu interes si atentie, pentru ca, in acest rastimp, se vor identifica amprente ale destinului de care trebuie sa tina cont.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Gemeni:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...