Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 04 – 10 Februarie 2017


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 04 – 10 Februarie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 04 – 10 Februarie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 4 si 5 februarie (pana la ora 06:45′), trairi discrete, scurte perioade de meditatie, dorinta expresa de a se calma ori de a contracara efectul enervarilor de peste zi asupra organismului.

Intre 5 februarie dimineata si 7 februarie (pana la ora 09:03′), stare de bine provocata de tranzitul Lunii prin semnul lor natal, ceea ce le poate induce veselie, optimism, mai multa incredere in viitor sau in propriile forte sau le poate spori capacitatea de a intui solutii de moment la probleme personale mai mari.

Pe 5 februarie, Jupiter va intra in miscare aparent retrograda, postùra in care va ramane pana pe 9 iunie a.c., timp in care va tulbura apele in plan afectiv si va pune la incercare multe relatii sentimentale, inclusiv relatiile intre parinti si copii. Tranzitul va permite, de-a lungul acestor patru luni de retrogradare, degradarea sau subrezirea relatiilor din cauza unor informatii false, pareri gresite, situatii rastalmacite sau pe fondul unor exagerari personale.

Intre 7 februarie dimineata si 9 februarie (pana ora 11:41′), probleme banesti curente sau financiare, in “cuantum” mai mare, care pot fi consecinta unei relatii incorecte cu o cunostinta sau a unor cheltuieli pretinse (ori necesare dar stringente), provocate de cresterea si ingrijirea copiilor. Teoretic, sunt numeroase elementele care indica un posibil conflict deschis, acum sau mai tarziu, cat va dura tranzitul planetelor Venus si Marte prin Berbec.

Pe 7 februarie, Mercur va intra in Varsator, semn zodiacal in armonie cu zodia Gemenilor si care va activa casa ideilor superioare, a instructiei majore, a idealurilor.

Intre 9 februarie dimineata si 10 februarie, perioada marcata de orgoliu si vanitate (in doze diferite, in functie de educatie si varsta), exprimare verbala abrupta si fara tact, pe fondul unor dispute pe chestiuni de principiu sau de viziune generala asupra unei situatii, care pot “deranja” niste prietenii.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Gemeni:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...