Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 04 – 10 Aprilie 2015


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 04 – 10 Aprilie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 04 – 10 Aprilie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 8, 9 si 10 aprilie sunt posibile repozitionari ale unor nativi fata de o serie de parteneri de dialog, de proiect, de afaceri sau de viata.

Gemenii doresc sa introduca o anume ordine, normalitate sau moralitate intr-un noian dezordonat de stari de spirit, de evenimente, de intentii sau decizii de urmat. Unele privesc un posibil proces sau un demers cu implicatii juridice. Alteori, poate fi vorba de o chestiune de familie provenind dinspre casa a IV-a (parinti), alteori privind un detaliu din cariera. Desi Luna Plina si eclipsa se exercita pe directia caselor V – XI (prieteni, sentimente, dragoste, copii etc.), varful de scurgere al acestui careu in T este preluat de Pluton, pozitionat in casa banilor, bunurilor si avantajelor provenind din relatiile cu altii.

Fie relatiile sunt viciate, fie un pericol neidentificat (sau minimalizat) ii pandeste, cert este ca, in preajma datei de 4 aprilie, cu o marja de toleranta de cateva zile, nativii se pot apropia de esenta, de miezul adevarului. Secventa functioneaza ca o revelatie si pleaca de la un detaliu (altadata considerat nesemnificativ), de la un gest, de la o grimasa, de la un cuvant, de la un ton, dar toate motivate de o convingere interioara sau de un plan ce mocneste in unele persoane.

Pe aceeasi linie a evenimentelor, nativii ar trebui sa fie mai atenti si la cei din preajma, asa-zisii prieteni, care pot face un joc dublu sau un joc vinovat al tradarii, al neseriozitatii sau al razbunarii. Uneori, relatiile de amicitie pot fi strabatute de un fior conflictual. Jupiter incepe sa le fie un aliat din 8 aprilie in demersurile ce tin de oralitate, exprimare verbala, confruntare publica.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Gemeni:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...