Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 03-09 Septembrie 2016


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 03-09 Septembrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 03-09 Septembrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 3 si 5 septembrie (pana la ora 15:39′), perioada senina, favorabila impacarilor sau intalnirilor agreabile intr-un plan sentimental. Din 9 septembrie, in sectorul casei a V-a a placerilor si emotiilor sau a aventurilor, va intra Jupiter care va intensifica dorinta nativilor de a se bucura de toate placerile vietii. Pentru unii, urmatorul an ar putea fi chiar un an al freneziilor, o perioada de neuitat, bogata in intamplari, trairi si bucurii.

Aspect excelent pentru toti cei care desfasoara activitati in domeniul comunicarii, scrisului, exprimarii orale, actoriei, artelor spectacolului de orice gen. Posibile castiguri din jocuri, pariuri, speculatii. Intre 5 septembrie dupa-amiaza si 8 septembrie dimineata (pana la ora 04:19′), unele persoane nascute in zodia Gemenilor ar putea fi martorii unui conflict la locul de munca pe care nu-l vor putea ignora si care, intr-o masura mai mica sau mai mare, ii va afecta si pe ei.

Se mai pot produce evenimente care vor introduce in activitatea de fiecare zi enervare, dezordine, ignorare a sarcinilor de serviciu, contestatii. Stare organica proasta fara motiv, plictiseala, nervozitate. Intre 8 si 9 septembrie (pana la ora 15:55′), casa parteneriatului va fi dinamizata de prezenta a trei planete care actioneaza in chip diferit ba chiar si in directii diferite, instaurand confuzia, instabilitatea si sentimentul de pericol care se poate ivi in orice moment.

In ciuda dinamismului lor, tranzitele nu vor favoriza procesele. Conflictele se pot intensifica pe fondul unor reactii brutale, insuficient gandite sau al unor interese care nu ai pot fi “frumos ambalate”. In acest carusel de idei, ganduri, decizii, fapte si reactii atat sectorul familiei din care provin cat si cel al carierei sau al functiei pot primi, direct sau indirect, stresul si ecoul dezagreabil al acestor confruntari.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Gemeni:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...