Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 03 – 09 Octombrie 2015


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 03 – 09 Octombrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 03 – 09 Octombrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 3 octombrie Luna isi continua traseul prin zodia Gemenilor, dandu-le nativilor care apartin acestei zodii o serie de impulsuri menite sa le sporeasca activitatea mentala, spontaneitatea, initiativa, imaginatia si capacitatea de comunicare.

Intre 4 si 6 octombrie dimineata, preocuparile lor ar putea sa se concentreze pe una sau mai multe chestiuni ce se privesc banii, castigurile, speculatiile etc. Rezolvarea lor nu este una usoara, uneori aparand intarzieri, obstacole sau complicatii mai ales daca, in desfasurarea respectivelor initiative intervin, deloc util sau favorabil, tot felul de cunostinte “binevoitoare”.

Din 6 octombrie, de la pranz, pana pe 8 octombrie, Gemenii devin mandri si plini de ei. Unii doar isi dau importanta (mai ales daca sunt tineri), altii, pe fondul unor succese sau rezultate frumoase intr-un domeniu de activitate, devin subiect de discutii, fiind in centrul atentiei. Perioada buna pentru activitati publice, contacte umane, afirmare personala, trecere a unor probe, verificari, examene.

In discutiile care au ca scop o negociere, Gemenii “se tin bine” si nu cedeaza, nu negociaza, afirmandu-si punctul de vedere si interesul personal cu fermitate. Pe 9 octombrie, ei pot deveni prizonierii unor chestiuni de familie sau legate de propria lor gospodarie care ii obliga sa se implice direct in rezolvarea lor. Venus va intra pe 8 octombrie in casa a IV-a, locuita de zodia Fecioarei, unde, alaturi de Marte si Jupiter, timp o luna, va intensifica predispozitia lor pentru chestiunile domestice, locative si administrative.

Pe 7 octombrie este posibil sa traiasca o dezamagire sau sa fie nevoiti sa-si reformuleze un vis, o dorinta, un proiect pe fondul unei confruntari cu o realitate care schimba datele problemei, ca un fel de “coborare cu picioarele pe pamant”.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Gemeni:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...