Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 03-09 Ianuarie 2015


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 03-09 Ianuarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 03 – 09 ianurie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe fondul modificarilor de ultim moment, pe harta cerului nativilor din Gemeni, se contureaza relatii dizarmonice cu privire la tot ceea ce tine de exprimare: convorbire obisnuita, raspuns al unui candidat intr-un context pedagogic, dialog public, exprimarea unor idei, informatii sau decizii esentiale.

Se va putea observa instalarea, in atitudinea faţa de realitate, a unei superficialitaţi sau a unei dezinvolturi in faţa obstacolelor deloc indicata. Contradicţii intre vorba şi faţa, contraziceri, abdicari de la linia anterior anunţata sau afişata, fluctuaţii ale starii de spirit ce-şi pun amprenta pe comportament, ceea ce deruteaza şi dezavantajeaza, lasand impresia de persoana care acţioneaza sub imperiul enervarii, al provocarii de moment.

In alte cazuri se poate inregistra o schimbare radicala a unei atitudini sau convingeri ceea ce cheama replicile sau reacţiile categorice pe masura. Luna Plina din ziua de 5 ianuarie pune in prim-plan o chestiune financiara personala sau legata de o persoana in varsta, de o jena financiara ori de o paguba iminenta.

Exces de autoritate, placerea de a comanda, de a da ordine, de a dicta incepand cu dupa-amiaza zilei de 6 ianuarie pana pe 8. Ziua de 9 ianuarie este innegurata: se ridica in sufletul nativilor nemulţumiri, ingrijorari, constatari deloc flatante, deziluzii. Micile lezari personale, directe sau indirecte, au un ecou mare in conştiinţa nativilor. Unii, forţaţi de imprejurari, vor fi obligaţii sa ia decizii sau sa puna in aplicare masuri pe care nu le doresc, care nu le fac placere. Este posibil ca acest context astral sa activeze mai multe case ale cerului şi prin asta sa declanşeze in viaţa reala, mai multe tipuri de conflict sau confruntari drastice.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Gemeni:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...