Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 03-09 Decembrie 2016


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 03-09 Decembrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 03-09 Decembrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 3 decembrie (pana la ora 21:44′), preocupare constanta pentru bani, cheltuieli, de cele mai multe ori pe fondul unor venituri mai mici decat cele obisnuite sau al unor cheltuieli mai mari decat cele curente.

Din seara zilei de 3 decembrie pana pe 6 decembrie dimineata, perioada interesanta, traita intens, provocatoare prin deschiderile si perspectivele de viata afectiva pe care le contureaza sau le sustine. Vor fi avantajati de Trigonul Jupiter/Marte, pe semne de Aer, cei care desfasoara activitati de creatie, de compozitie sau de interpretare. Ideea de baza este cea a maximei originalitati, poate chiar a unei dezinhibari care sa le permita sa faca un salt in viziunea si metodele de exprimare artistica. Nu doar imaginatia si inspiratia vor fi la cote mari ci si forta interioara de expresie, capacitatea de a munci, de a face efort fizic sau intelectual (repetitii, filmari, spectacole, reprezentatii, concerte, concursuri, festivaluri) la care se poate adauga si stresul competitiei de la care asteapta o recompensa sau un succes. Pentru unii, o deplasare neasteptata in strainatate poate fi conditia materializarii acestor “lovituri de maestru”.

Din 6 decembrie (dupa ora 06:31′) pana pe 8 decembrie la pranz, premize difuze ale exprimarii unor intentii si idealuri sau de punere intr-o lumina favorabila a personalitatii lor.

Din 8 decembrie (dupa ora 12:16′) si 9 decembrie, numeroase intalniri cu prieteni. Nu toate vor fi insa agreabile; de multe ori, discutiile pot degenera in certuri si dispute. Pe parcursul acestor intalniri, nativii pot observa tendintele si interesele personale care ii motiveaza pe unii dintre cunoscutii lor care contravin principiilor lor de viata.

Ultimele zile doua zile ale perioadei analizate se pot asocia cu probleme de stabilitate si de echilibru in cuplu, pe fondul unor tensiuni mai vechi care se reactualizeaza.

Totusi, acolo unde harta nasterii unui Geaman va rezona armonios cu tranzitele perioadei 8 – 10 decembrie, perechile neoficializate se vor putea stabiliza afectiv iar cuplurile “cu acte in regula”, pot reveni la normalitate.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Gemeni:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...