Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 02 – 08 Mai 2015


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 02 – 08 Mai. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 02 – 08 Mai. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Beneficiul de a-l avea pe Mercur, Guvernatorul lor, in domiciliu este atenuat in zilele urmatoare prin relatiile complicate, deloc usoare ale acestei planete cu Saturn, Neptun si, intre 5 si 7 mai, cu Luna.

Aceste posturi astrale subrezesc forta tranzitului, punand planeta Mercur in fata unor blocaje astrale de intensitate medie. Uneori, mesajele nu sunt intelese corect sau nu pot ajunge la adresant; ele ajung tarziu, distorsionate, fragmentar.

Aceasta ipoteza astrala vizeaza chiar casa relatiilor parteneriale unde cooperarea, comunicarea, intelegerea ideatica, verbala au un rol important. De aici si esecul intr-o serie de demersuri banale care nu-i vor permite unui nativ din Gemeni sa “fie pe faza”, sa nu fie in forma mentala maxima, sa se lase intimidat, sa fie usor de convins sau de infrant intr-o directie relationala ce impunea sustinere un interes general. Alteori poate fi vorba chiar de presiuni care se exercita asupra sa pentru a renunta la un punct de vedere personal.

Contextul vulnerabilizeaza negocierile, medierile, depozitiile sau poate marca chiar o serie de decizii in plan juridic cu o nota “fortata” cu deosebire intre 5 si 7 mai. In plan public, in domeniul vietii sociale sau al carierei Gemenii vor cunoaste, incepand cu 8 mai, 2-3 zile de confuzie.

Nu vor intelege ce se intampla, de ce li se intampla lor anumite lucruri, dar sesizeaza corect nota generala de amagire al caror subiect au fost. Intre 3 si 5 mai dusmaniile, rivalitatile sau adversitatile par ca dau in clocot: pe 4 mai va avea loc faza de Luna Plina in Scorpion ceea ce provoaca fenomenul. Cei sensibili se vor simti rau mai ales la capitolul somn, stare nervoasa, psihism sau echilibru sufletesc.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Gemeni:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...