Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 02-08 Iulie 2016


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 02-08 Iulie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 02-08 Iulie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 2 si 3 iulie (pana la ora 16:20′), perioada placuta pentru nativi. In mod normal, ar trebui sa se simta bine, sa fie in largul lor, destinsi, simpatici, originali inventivi. Cei maturi, mai ales femeile, vor simti nevoia sa se “copilareasca” fie pentru a se bucura de placerile unei etape de viata fara preocupari majore (distractie, joc/joaca/jocuri, veselie, detasare). Riscul vine de la un fel de a se purta si de a lua lucrurile serioase prea usor, de a fi indiferenti sau a nu medita asupra consecintelor unor initiative spontane, de a amana treburile plicticoase, de a uita de termenele fixe ale unor activitati. Nu va fi o perioada indicata pentru negocieri, discutii concrete pe tema unui contract sau al unui parteneriat. Destul de mult hazard in felul de a aparea sau de a reactiona in public: stil teribilist sau de fronda.

Intre 3 iulie (dupa-amiaza) si 5 iulie (pana la ora 18:30′), isi va “face de cap” faza Lunii Noi, din Rac care se va produce pe 4 iulie si care priveste casa banilor. Fel ciudat de a privi cheltuielile, platile necesare. Tendinta generala este de a amana platile obligatorii si de a cheltui pentru a-si satisface “micile placeri nevinovate”. Ziua de 8 iulie poate sa aduca in prim-planul atentiei lor o scadenta, o urgenta sau o somatie. Trebuie evitate relatiile banesti cu prietenii.

Intre seara zilei de 5 si 7 iulie, moment de mare expansiune a personalitatii. Gemenii se vor impune intr-o conversatie, vor putea avea un cuvant greu de spus intr-un dialog in care vor impresiona sau vor uimi. Nu-i mai putin adevarat ca, pentru a obtine acest efect, si ei isi vor pregati “replica”. Tendinta de a-si impune punctul de vedere in orice relatie parteneriala, de a face “pe sefii”, in casnicie sau de a intra in competitie cu unele persoane cu care se afla in relatii de simpla prietenie ori de interes comune ce-i leaga, pentru moment.

Pe 8 iulie, se vor replia pe probleme administrative, casnice, gospodaresti sau vor face un pas strategic inapoi, pentru a analiza efectele produse de o initiativa de-a lor, de data recenta.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Gemeni:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...