Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 02-08 Decembrie 2017


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 02-08 Decembrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 02-08 Decembrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In ziua de 2 decembrie, multe si puternice motive de indispozitie organica. Din fericire, acestea vor fi trecatoare, inegale ca intensitate si vor avea ca substrat organic o disfunctie endocrina.

Intre 2 decembrie, dupa ora 23:21′, si 4 decembrie seara, stare de incarcare energetica care ii va face pe Gemeni mobili si energici. Faza de Luna Plina in semnul lor zodiacal natal care se va produce in ziua de 3 decembrie, va accentua aceasta stare, imprimand comportamentului lor o nuanta de agitatie si de nervozitate. In plan relational, lucrurile se pot complica prin numeroasele solicitari care vor veni spre ei (sedinte, dezbateri, negocieri, medieri, convorbiri pe chestiuni de principiu) pe fondul unui litigiu sau a unui conflict interpersonal ori a grupului de munca si interese din care face parte.

Intre 4 decembrie, dupa ora 22:37′, si 6 decembrie seara, posibile blocaje banesti, unele obisnuite, altele majore, rezultate din disfunctiile in regimul de plati si/sau finantare a unei activitati institutionale sau personale; in ultima varianta ar trebui luata in calcul dorinta de a fi sicanati, subminarea unui proiect comun, tactica de a-i pune pe nativi in dificultate, subterfugii la care pot recurge persoanele cu care interactioneaza Gemenii.

Intre 6 decembrie, dupa ora 22:38′, si 8 decembrie, Gemenii vor aborda un aer superior, autoritar, teatral; acestora le va face placere sa „joace un rol”, sa faca impresie, sa se impuna prin gest si ton retoric ceea ce, in anumite situatii, poate fi o solutie sau o tehnica, utila lor, de influentare a opiniei; ea va fi, insa, mai putin indicata la locul de munca unde, utilizarea acestui „arsenal”, ar putea fi taxata drept aroganta sau infatuare. Mercur va intra in miscare aparent retrograda si le va permite Gemenilor, timp de trei saptamani, sa reevalueze relatiile intrate in criza si sa decida ce pozitie trebuie sa adopte fata de oameni si evenimente intr-un registru demn, corect, moral sau strict juridic.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Gemeni:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...