Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 02-08 Aprilie 2016


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 02-08 Aprilie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 02-08 Aprilie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 2 si 3 aprilie, nativii din Gemeni pot citi, cerceta, invata, din dorinta de fi la zi cu informatia.

Intre 4 si 6 aprilie dimineata (pana la ora 10), unii se pot confrunta cu tendinte divergente: interesul ii mana intr-o directie, realitatea ii cheama la raport. Urgentele tin de onorarea unor intelegeri sau contracte. Unele termene pot fi devansate, obligandu-i sa faca un efort special pentru rezolvarea unor chestiuni, invaluite intr-un halo de incertitudine, pentru care, pe moment, nu au solutie. Din a doua parte a zilei de 6 aprilie pana pe 8 aprilie dimineata (ora 10), dinamica relatiilor sociale este remarcabila.

Gemenii se vor arata exigenti si imperativi cu prietenii: nu vor ezita sa le cearta un serviciu, sa le atraga atentia ori sa incerce sa-i “piloteze”, motiv pentru care, in unele relatii, pot iesi scantei.

Nu sunt excluse nici reactiile intempestive, de revolta sau chiar de insolenta, ceea le va permite Gemenilor sa vada fata ascunsa a firii acelora, cu atat mai mult cu cat, pe 7 aprilie, in acest sector, se va produce faza de Luna Noua care, pentru ei, ar putea avea un efect puternic, rascolitor. Este posibil ca, o relatie mai veche sa se strice pe fondul unui conflict declansat dintr-o data si greu de controlat.

A doua tendinta este cea a unor intalniri speciale, memorabile, cu persoane care nu fac parte, din mediul lor. Noul anturaj poate functiona intens, determinant, obligandu-i pe nativi sa se implice intr-o actiune care,insa, nu intotdeauna, le va conveni.

Pe 8 aprilie, dupa ora 10 dimineata, Gemenii se vor afla sub influenta Guvernatorului lor, Mercur, care ii va obliga sa fie practici si “la obiect” in toate calculele, premizele sau planurile pe care le abordeaza. Tendinta generala a zilei este de calm, ceea ce le va prinde bine in aceasta perioada cand se confrunta cu stresul tranzitelor dinspre Fecioara, Sagetator si Pesti.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Gemeni:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...