Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 01-07 Octombrie 2016


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 01-07 Octombrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 01-07 Octombrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 1 si 2 octombrie, pana in jurul orei 23, perioada excelenta pentru toti cei care lucreaza in domeniul creatiei artistice, al presei, literaturii, al comunicarii, al prestatiei scenice sau al unei activitati care presupune relatii publice. Este vorba de forta de expresie, de putere creativa, spirit viu, nou, de avant si energie, de intuitie, de spontaneitate. Acest impuls astral ii va face pe cei tineri sa se lase dusi de placerea, de farmecul si de noutatea adusa de aventuri si de situatiile inedite.

Curiozitatea va fi unul dintre factorii care ii vor determina pe unii Gemeni sa intre in tot felul de situatii de viata provocatoare, ca si cum totul ar fi un joc, o miza, un pariu. La cote mari se vor afla tentatiile de a se deda la jocuri de noroc. Nu indemnam pe nimeni spre asa ceva, cine o va face, o va face pe riscul lui.

Intre sfarsitul zilei de 2 si 5 octombrie, pana la ora 11:30, problemele de sanatate care se vor manifesta, in functie de varsta si de tabloul clinic al fiecarui nativ, pot tine de registrul imunitar (acutizarea unor infectii) la nivelul sinusurilor, O.R.L., aparat genital, renal, urinar. Tulburari endocrine, mai ales pentru femei. Atentie la toate simptomele din timpul unei sarcini.

Comportamentul gravidelor trebuie sa fie extrem de prudent cu privire la efort, medicatie sau la o eventuala cezariana. Nu provocati artificial o nastere. Nu sunt excluse situatiile neplacute la locul de munca: conflicte, acuzatii, vinovatii create artificial, provocari.

Din a doua parte a zilei de 5 pana pe 7 octombrie, atitudinea nativilor cu privire la felul in care isi vor exercita autoritatea va fi unul energic. Mobilizarea loc, pe fond conflictual, va fi exemplara. Din 7 octombrie, Mercur va intra in casa relatiilor sentimentale pe care le va subrezi prin neseriozitate, prin neimplicare si prin dorinta de a trata totul intr-o cheie lipsita de responsabilitate.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Gemeni:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...