Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Gemeni 01-07 Noiembrie 2014


Horoscop urania Gemeni libertatea

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 01-07 Noiembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 01 Noiembrie – 07 Noiembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Ziua de 7 noiembrie are o incarcatura speciala pentru acesti nativi. Ea se umple cu un potential de risc ce difera, ca forma de manifestare si impact, de varsta si harta personala a fiecarui nativ din acest semn zodiacal. Etapa priveste perioada 6/7 noiembrie, dar este amplificata de faza de Luna Plina.

Fenomenul astral, deosebit de complex, se poate manifesta in planul sanatatii. Sunt cu atat mai vulnerabili in fata acestei ipostaze astrale cei deja operati (risc de infectie) sau cei supusi unor investigatii majore in vederea unei interventii chirurgicale. a) A se evita pe cat posibil orice procedeu invaziv; b) a privi cu prudenta un diagnostic pus in graba, dupa o cercetare superficiala sau insuficient justificata de probele de laborator; c) a se aborda cu maxima atentie un avort, o intrerupere de sarcina, o nastere; d) a se amana, daca este posibil, orice interventie ce necesita anestezie; e) a se amana orice manevra stomatologica complexa.

Dintr-o alta perspectiva, relatiile de munca se pot complica: vesti neplacute, evenimente care iau prin surprindere (dar care au fost pregatite cu un timp in urma), consecinte agravante ale unor mici nereguli in activitatea profesionala care greveaza imaginea, credibilitatea, venitul, siguranta locului de munca sau chiar pozitia intr-o ierarhie. Evitati cu orice chip certurile si explicatiile care se termina cu acuzatii si amenintari; nu amplificati conflictele, nu faceti reclamatii sau acuzatii nefondate.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Gemeni:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...