Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 9-15 Noiembrie 2019


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 9-15 Noiembrie 2019. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 9-15 Noiembrie 2019. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Între 9 noiembrie și începutul zilei de 11 noiembrie, dezbateri și confruntări legate de bani și bunuri, în continuarea unor evenimente care durează de mai multe săptămâni. Din păcate, agitația lor nu va fi suficientă ca să rezolve respectivele secvențe.

Între 11 noiembrie, după ora 01:18′, și dimineața zilei de 13 noiembrie, ideile, convingerile și impresiile bazate pe o experiență de viață vor fi zgâlțâite de de forța Lunii Pline în Taur din 12 noiembrie care va privi, în mod special, casa a IX-a a cerului lor astral. Cei născuți în Fecioară vor fi puși în fața unor evidențe care îi vor obliga să țină cont de rolul acestora în deciziile lor majore, acum și în viitor.

Poate va fi nevoie să elimine niște păreri subiective, să renunțe la niște prejudecăți, să abandoneze niște atașamente care, în acest stadiu de viață, nu mai sunt justificate. S-ar putea ca impactul acestei faze să dezvăluie erorile conținute de una sau mai multe surse de informații ori, poate, chiar, le vor dovedi că și ei au greșit în ultima vreme răstălmăcind ori, din naivitate, lăsându-se păcăliți.

Moment al trezirii la realitate. Deplasări asociate cu nereguli, conflicte cu un reprezentant al autorității publice, indiferent dacă este vorba de călătorii în țară sau în străinătate. Risc de a fi informați incorect cu privire la programul unor activități pentru care se deplasează ori care pot fi afectate (amânate, contramandate, regândite) din motive organizatorice, meteorologice sau de indisponibilitate a participanților.

Între 13 noiembrie, după ora 10:46′, și 15 noiembrie după-amiaza, unii se vor afla în prim-planul atenției publice iar alții se vor lupta ca să se facă remarcați. Mesaje delicate dinspre familie. Din 15 noiembrie, după ora 18:15′, reticență față de unele persoane, chiar și față de prietenii apropiați, atunci când vor trebui să vorbească despre ei sau să dezvăluie un plan de viață.

Sursa: Ziarul Libertatea
Mai multe despre zodia Fecioara:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...