Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 9-15 Decembrie 2017


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 9-15 Decembrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 9-15 Decembrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 9 si 11 decembrie dimineata, accent special pus pe problemele personale ale nativilor care se vor concentra pe universul lor de viata. Marea provocare va consta in felul in care acestia vor reusi sa depaseasca momentele firesti de stres, enervare si conflict, gestionandu-le cu obiectivitate dar si cu rost. Cele mai complicate probleme vor veni, uneori, in cascada, dinspre parinti si rude, animati sau ambalati de premise comune, mai ales de natura materiala, care ii fac, de un timp incoace, sa nu se inteleaga.

Intre 11 decembrie, dupa ora 07:01′, si 13 decembrie dupa-amiaza, pentru ca unele informatii ii vor alarma, cei nascuti in Fecioara se vor gandi sa-si modifice modul de viata, si sa-si revizuiasca prezumptivele cheltuieli de care au nevoie proiectele personale.

Intre 13 decembrie, dupa ora 15:59′, si 15 decembrie, casa schimburilor de informatii si a dialogurilor libere va deveni un loc subred, neplacut pentru acesti nativi care vor rastalmaci orice cuvant, care vor vedea in orice gest un afront adus lor si care vor reactiona disproportionat, fara umor, cu crispare, facand figura de antipatici si suparaciosi. Poate ca cei cu o experienta de viata mai mare, cei care au invatat sa se abtina vor depasi aceste momente dar provocarea va continua sa functioneze pana la sfarsitul lunii ianuarie 2018, pe fondul tranzitului, de curand inceput, al planetei Marte prin Scorpion (casa a III-a). Indiciu prost pentru deplasari in timpul carora nativii pot suferi pagube (pierderi de bani si obiecte, furturi) ori incurcaturi cu consecinte banesti (pacaleli, greseli in documente, chitante, facturi, etc.). Daca, pentru rastimpul studiat, riscul de a rata examene de admitere sau sesiuni de atestare a pregatirii profesionale este real, din punct de vedere astral, dar putin probabil sa se manifeste pe fondul zilelor de sfarsit de an si al apropiatelor sarbatori, acelasi context, dupa Anul Nou, va putea genera disfunctii, incurcaturi si complicatii.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Fecioara:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...