Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 8-14 iulie 2017


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 8-14 iulie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 8-14 iulie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 8 si 10 iulie dimineata, pot fi afectate relatiile dintre parinti si copii sau cele sentimentale.

Luna Plina din 9 iulie va pune la incercare sensibilitatea Fecioarelor, care ar putea reactiona cu asprime si uneori chiar cu o surprinzatoare brutalitate. Parintii nu vor pregeta sa treaca la masuri drastice. In relatiile sentimentale, mai ales in cazul celor care s-au construit intamplator, pe baza de capriciu, plictiseala sau interes, isi pot face loc atitudini noi, ca un fel de trezire la realitate sau de satietate fata de lungul sir de compromisuri si indulgente pe care nu mai au chef sa le faca. Daca relatia scartaie de mai mult timp, acum, se poate produce o ruptura definitiva sau, de la caz la caz, temporara, o instrainare, intreruperea dialogului, suparare sau manie. Afectate de certuri si reprosuri pot fi si relatiile cu unii prieteni.

Intre 10 iulie, dupa ora 08:35′ si 12 iulie, dupa-amiaza, se poate spune ca, in mintea unor Fecioare, va incolti un plan de marire, de revansa ori de recuperare a imaginii stricate prin gesturi spectaculoase. Pentru alti oameni, ar putea fi vorba de dorinta de a-si recapata mentalul puternic de alta-data. O revigorare ar fi posibila prin vointa, auto-educatie, supraveghere, terapii cognitive. Posibila abordare a unei afectiuni organice prin terapii alternative care sa aiba un rezultat spectaculos, mai ales daca va fi vorba de acupunctura, bai galvanice, terapii pe baza de elecro-magnetism.

Intre 12 iulie, dupa ora 18:52′ si 14 iulie, unele relatii parteneriale pot trece printr-o perioada scurta dar buna si utila: impacare, dialog, ascultarea si analiza atenta a dorintelor “celuilalt”, disponibilitate pentru armonie si cooperare cu singura conditie ca, alte tranzite alunecoase sa nu activeze latura vicioasa a slabiciunii de caracter a unora sau a incercarii de a-l pacali pe nativ prin “metoda invaluirii”.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Fecioara:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...