Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 7-13 Octombrie 2017


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 7-13 Octombrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 7-13 Octombrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In primele ore ale noptii de 7 octombrie, prelungirea, in plan interior, a preocuparilor legate de o problema materiala sau baneasca; efortul de a intra in normalitate se va lovi de imprejurari ciudate care par sa reediteze situatii pe care le-au trait si in trecut.

Intre 7 octombrie, dupa ora 02:56′, si zorii zilei de 9 octombrie, nativii vor dori sa se calmeze, sa-si tempereze reactiile si impulsurile starnite de un mod de viata stresant, epuizant sau enervant; principala lor preocupare va fi sa elimine elementele nesigure, indoielnice sau inexacte care denatureaza o chestiune de fond prin prea multe ipoteze.

Intre 9 octombrie, dupa ora 04:45′, si dimineata zilei de 11 octombrie, multi nativi vor fi angrenati in evenimente mediatizate care ii vor arunca in prim-planul atentiei pubice. Posibila confruntare de opinii contradictorii cu unul sau mai multi membri de familie pe chestiuni de principiu, de morala sau de atitudine.

Pe 10 octombrie, la ora 17, Jupiter va intra in zodia Scorpionului, semn pe care il va strabate pana pe 8 noiembrie 2018. Marele Benefic isi va pune amprenta astrala cand mai bine, cand mai rau, pe tot ceea ce priveste comunicarea, invatatura, examenele si deplasarile.

Intre 11 octombrie, dupa ora 06:39′, si dimineata zilei de 13 octombrie, stinghereala, stangacie sau rezerva manifestata fata de unii cunoscuti, mai ales daca, de la un timp, aceia le-au zdruncinat increderea.

In restul zilei de 13 octombrie, dupa ora 09:41′, parcurs mobilizator: in sufletul Fecioarelor se va naste dorinta de putere, de revansa sau de a demonstra cine sunt si ce pot realiza. Nota generala a saptamanii va fi data de cuplul Venus/Marte care le tranziteaza casa I si care ii va face pe nativi preocupati doar de viata lor, de persoana lor, de problemele lor, vadind, uneori, egoism. Interes pentru probleme administrative care nu se armonizeaza prea lesne cu dorintele sau interesele rudelor sau ale partenerilor de viata.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Fecioara:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...