Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 6-12 Mai 2017


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 6-12 Mai 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 6-12 Mai 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 6 mai, pana spre seara, nativii vor da dovada de rabdare chiar daca, in activitatile curente pe care le vor desfasura, nu vor gasi nici o satisfactie. Discrete “derapaje” subiective, prilej de a reanaliza o strategie, un comportament. Evolutia unor premize personale ii va aduce, deseori, in situatia de a se adapta, din mers, la surprizele momentului, desi nu intotdeauna acestea le vor conveni, le vor reflecta dorinta ori le vor sustine interesul; va fi vorba, mai degraba, de acceptarea unei constrangeri si de recunoasterea unor limite personale.

Intre 6 mai (dupa ora 21:21′) si 9 mai dimineata, posibila mica “furtuna” financiara. “Ceva” le poate da peste cap echilibrul banesc, mai ales daca, cei vizati de aspect astral nu vor fi dintre cei “avuti”, care ar putea rezolva rapid sincopele banesti. Posibila cearta cu rudele in cazul unor proceduri legate de o succesiune in derulare sau in cazul unui sechestru.

Intre 9 mai (dupa ora 08:21′) si seara zilei de 11 mai, toate deplasarile vor sta sub semnul pericolului care va avea surse multiple: echilibrul psihic precar al nativilor in postura de soferi, starea defectuoasa a vehiculelor cu care se deplaseaza, mai ales daca apeleaza la improvizatii. Drumurile legate de elementul “Apa” vor fi pandite de un risc determinat de natura transportului specific asociat cu conditiile meteo ale momentului (deversari, inundatii, maluri rupte, avaria unor instalatii). Pe fondul exacerbarii unui tranzit marcat de Luna Plina in Scorpion, factor astral de temut, care va avea loc pe 11 mai, la ora 00:42′, unii dintre cei care calatoresc pot avea pagube prin pierderea banilor, ratacirea actelor sau din cauza unui furt.

Intre 11 mai (dupa ora 20:00′) si 12 mai, noian de mici evenimente in planul imaginii publice; numele lor poate fi “vanturat” atat intr-un chip flatant cat si dezamagitor. Lupta pentru mentinerea echilibrului intr-un raport de forte precar in planul autoritatii profesionale sau al exercitarii unei functii.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Fecioara:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...