Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 6-12 Ianuarie 2018


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 6-12 Ianuarie 2018. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 6-12 Ianuarie 2018. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 6 si 7 ianuarie, la pranz, problemele personale de importanta diferita in economia vietii de fiecare zi le vor ocupa tot timpul.

Intre 7 ianuarie, dupa ora 14:15, si 9 ianuarie seara, tendinta de a echilibra situatia baneasca prin decizii menite sa le protejeze veniturile.

Intre 9 ianuarie, dupa ora 22:06, si 12 ianuarie dimineata, comunicarea va fi dificila, marcata de tendinta spre atac verbal, critici vehemente, acuzatii, caracterizari usturatoare. Tonul si atitudinea nativilor vor fi contestatoare sau revendicative. Moment prost pentru tentativele de impacare sau atenuare a divergentelor. Calatoriile, excursiile sau vacantele vor fi marcate de pagube, poate mici ca valoare materiala (pierderea cheilor casei, a cheilor de la masina) dar extrem de enervante, care vor produce perturbari ale programului stabilit. Pe 11 ianuarie, Mercur va intra in zodia Capricornului si va contribui, alaturi de celelalte patru planete aflate in tranzit prin acest semn zodiacal, la o limitare a disponibilitatii spre placerile vietii: austeritate, indiferenta fata de tot ceea ce, alta data, provoca bucurie trupeasca, satisfactie intelectuala sau multumire sufleteasca. Tendinte rigide in relatia parintilor cu copiii, intensificarea controlului si a exercitarii autoritatii. Comportament rece si distant fata de perechea sufleteasca.

In restul zilei de 9 ianuarie, dupa ora 09:05, abordarea, fie si numai, in gand, a unor chestiuni ce presupun reglementarea oficiala a unui statut locativ, funciar, patrimonial. Desi tendinta celui mai important aspect astral al momentului – clusterul pe Capricorn – este de luciditate, precizie, analiza si autocenzura, in unele domenii de creatie, acesta poate functiona in avantajul nativilor daca este vorba de activitati in a caror exercitare intra precizia matematica sau principiile geometriei (arhitectura, designul, scenografia) sau disciplinele artistice care au nevoie de o tehnologie: arta prelucrarii metalelor, ceramica, sticlaria.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Fecioara:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...