Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 5-11 August 2017


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 5-11 August 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 5-11 August 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 5 si 6 august dupa-amiaza, stare de spirit deloc favorabila efuziunilor lirice. Sentimentele par a fi inghetate sau imposibil de exprimat. Nativii nu “dau in clocot” dupa vreo placere anume sau dupa cineva, aratandu-se reticenti in fata tentatiilor curente si a placerilor lumesti, fiind preocupati de micile “aranjamente” utile, de relatiile de la care asteapta rezolvarea unui interes, cultivand, cu sau fara egoism, un pragmatism declarat.

Intre 6 august, dupa ora 15:16′, si 8 august, ora 23:56′, se vor ridica doua categorii de probleme: cele legate de sanatate si cele legate de munca. Iese in evidenta latura cardio-vasculara (pusa la incercare de Luna Plina in Varsator, care se va produce in seara zilei de 7 iulie, insotita de o eclipsa de Luna): inima, artere, circulatie venoasa, circulatie periferica, sistem vascular; secundar, mai poate fi vorba de ochi, coloana vertebrala, osatura si musculatura genunchiului si a gambei, sistem nervos. Manifestarea concreta, in plan fiziologic, a acestui context, priveste disfuncțiile fiziologice trecatoare sau agravarea unor simptome, in cazul celor care au afecțiuni la nivelul acestor segmente anatomio-fiziologice deteriorate de boli cronice, intervenții chirurgicale sau de un organism subrezit. In privința muncii, Fecioarele ar trebui sa se astepte la schimbari survenite brusc, “fara preaviz”, la evenimentele exterioare cu impact asupra instituției unde isi desfasoara activitatea. Multe situații isi pot avea originea in trecut, acum, ele fiind doar consecinta fireasca a unui circuit astral vechi de un an care isi va gasi, cu acest prilej astral, sfarsitul.

Intre 9 si 11 august dimineata, nativii, care se bucura de prezenta Guvernatorului lor, Mercur, in casa I, a personalitatii, se vor dovedi niste buni administratori ai persoanei lor.

Din 11 august, dupa ora 08:27′, incercare de a tine sub control derapajele financiare sau risipirea unui avut.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Fecioara:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...