Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 31 – 06 Noiembrie 2015


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 31 – 06 Noiembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 31 – 06 Noiembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Semn zodiacal cu vocatie karmica pentru nativii ei si cu importanta majora pentru toate celelalte unsprezece zodii, Fecioara le aduce tuturor, in perioada 31 octombrie – 6 noiembrie, posibilitatea de a valorifica impactul conjunctiei dintre cei doi Benefici (Jupiter/Venus) care cheama norocul si a conjunctiei dinamice Marte/Venus (1- 4 noiembrie 2015), alaturi de chiar Sensul vietii (Nodul Nord al Lunii), in acelasi semn.

Tripla conjunctie (Jupiter, Venus, Marte in Fecioara) s-a produs, de la 1500 incoace, de treisprezece ori iar acum, in 2015, este pentru a paisprezecea oara cand ea are loc. Dar, in acest rastimp de sase secole, numai conjunctia din 1530 seamana cu cea din prezent, pentru ca atunci, ca si acum, Neptun si Kiron se aflau in zodia Pestilor iar Venus se afla la 29 grade Fecioara.

Aceasta ipostaza astrala are o semnificatie aparte pentru Fecioare care pot trece, datorita interventiei ei, prin evenimente personale cu valoare de destin dar si cu o pronuntata latura de “inedit”. Pe 31 octombrie dimineata, nativii se pot afla in prim-planul vietii publice sau se pot exprima in fata unui auditoriu cu destul de mult temei.

Intre 31 octombrie dupa-amiaza si 2 noiembrie, relatiile cu prietenii si aliatii sunt stinghere, din cauza planetei Mercur care, din 2 noiembrie, opereaza pe casa comunicarii, in Scorpion, favorizand raca, ura, invidia, ironia rautacioasa, sarcasmul sau tentatia de a induce in eroare interlocutorul. Pe 3 si 4 noiembrie, nativii isi fac curaj si hotarasc sa schimbe tactica intr-o chestiune curenta.

Pe 5 si 6 noiembrie, Luna va tranzita zodia Fecioarei, alaturandu-se manunchiului de semnificatii ale conjunctiei mai sus amintite, dandu-le acestor persoane sansa sa faca lucruri speciale, sa traiasca evenimente importante sau sa depaseasca o pricina existentiala.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Fecioara:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...