Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 31-06 Ianuarie 2017


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 31-06 Ianuarie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 31-06 Ianuarie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In primele ore ale zilei de 31 decembrie, nemultumiri discrete, nerostite de cele mai multe ori, provocate de relatia cu fiul sau fiica ori cu o persoana draga ce le creeaza probleme.

Intre 31 decembrie (dupa ora 03:29′) si 2 ianuarie la pranz, starea de sanatate este oscilanta, starile bune In care nativii vor avea chef de viata, de petrecere vor alterna cu cele In care, dupa ce se vor confrunta cu o stare generala de rau nu vor mai dori sa stie nici de mancare, nici de petrecere. Unii se vor grabi sa dea vina pe tariile consumate, dar In mod ciudat, nu va fi vorba despre un exces culinar sau bahic. De fapt, In acesta consta specificul acestui tranzit, In ciudatenie si inexplicabil.

Si, tocmai pentru ca nu vor sti de la ce li se trage, le va greu sa gaseasca remediul potrivit. Pana la urma totul va trece la fel de repede si inexplicabil cum s-a instalat.

Intre 2 ianuarie, dupa ora 11:58′, si 4 ianuarie, pana la ora 18:20′, dialoguri si participari la Intruniri care, pana la un punct, pot fi justificate de sarbatori, dar, de la punct In colo, vor exprima implicarea unui nativ In activitați parteneriale dincolo de acest context festiv. Mai exista o semnificatie a acestui tranzit: premiza unei casatorii, sau a unei propuneri de colaborare care-i va entuziasma. Ar mai fi latura proceselor care trag dupa ele multe necunoscute si a caror evolutie poate fi considerata alunecoasa.

Din seara zilei de 4 ianuarie pana pe 6 ianuarie, reactii nervoase provocate de o situatie materiala, de un eveniment care rastoarna planurile privitoare la obtinerii unui beneficiu. Unele cauze vin, fireste, din trecut, altele se nasc acum, pe fondul unei opozitii drastice Jupiter/Uranus care se va repeta Intre 26 septembrie si 5-6 octombrie 2017, cand va pune punct tuturor contradictiilor legate de cele doua case ale banilor.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Fecioara:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...