Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 31 – 06 Februarie 2015


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 31 – 06 Februarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 31 – 06 Februarie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Ei da, iata o perioada de toata frumusetea din punct de vedere astrologic: 6 si 7 februarie, cand mai multe planete din casa a VII-a a relatiilor parteneriale se confrunta cu vibratiile conjugate ale Lunii alaturi de Luna Neagra din sectorul natal.

Efect subtil, lucratura astrala fina, acoperita, periculoasa, greu de deslusit. Poate ca unii, in cunostinta de cauza personala se pot apropia de adevar, pot simti un fior gandindu-se la ceva ce numai ei cunosc, dar nici ei nu au curajul sa-si duca gandul pana la capat.

Joc mascat in relatiile de cooperare, manevre jucate si dejucate in plan conflictual, procesual. Invaluirea functioneaza insa mai bine de partea cealalta, iar Fecioarelor nu le ramane decat taria de caracter. In acest razboi bland, atipic, vor avea castig de cauza acei nativi care au argumente solide dar si taria necesara de caracter sa ia taurul de coarne. Pe harta cerului astral a acestor saptamani asta nu se vede.

Dar poate ca, in combinatie cu harta nasterii lor, rezulta o directie ce merita sa fie exploatata. Luna Plina din ziua de 4 februarie priveste pe rand sanatatea si locul de munca. Puternic impact astral asupra celor ce se stiu suferinzi de inima, de boli vasculare, care au avut operatii la nivelul venelor sau arterelor, care au by-pass-uri.

Nu sunt excluse surprizele de tot felul la locul de munca sau in orice tip de relatie interumana unde intervine factorul activitate profesionala. Atentie la felul in care se poarta o serie de persoane cu dvs. in ziua de 6 februarie. Un dusman isi va arata, fie si doar partial, chipul.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Fecioara:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...